Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Prosím o radu. 30.12. měl syn 3 rok tak mi skončil rodičák, teď půjdu na pracák se přihlásit. Potřebuju něco speciálniho? Nějaký ukončení tě RD nebo tam jen jdu vyplnít papíry. Díky

    1kristyna22
    Zpráva byla změněna    5. pro 2016    

    Víte co je to parasympatikus? Já o něm ještě neslyšela.
    ,,Aby vám bylo jasnější o čem píšu, představte si, že je pondělí ráno a vy se samy od sebe probudíte ve své posteli. Cítíte se odpočaté, zrelaxované a v bezpečí – tady vládne parasympatická sestra. Bohužel jen do chvíle, než zjistíte, že vám nezazvonil budík, vy jste zaspala a přijdete pozdě do práce. V tu chvíli přebírá žezlo sympatická větev. Vyskočíte z postele, běžíte do koupelny a házíte na sebe první, co ve skříni najdete. V tom si uvědomíte, že se změnil čas z letního na zimní a váš stres je zbytečný. Začíná vládnout parasympatikus a vy se pomalu uklidňujete, až tak, že nakonec vyjdete z domu pozdě. Na vlak, který má hodinové intervaly, tedy musíte běžet. A už je tu zase sympatikus se svou schopností vás vybičovat k výkonu. Takhle spolu obě sestry tancují celý den.
    Miminka a malé děti k ruce parasympatikus nemají, respektive se jim až do 1,5 roku věku vyvíjí. To znamená, že když se vzruší, něco se jim nelíbí a pláčou, nedokaží sami sebe uklidnit. Jejich mozek na to ještě není vybaven, sám od sebe to neumí. Proto potřebují vaši náruč, kolébání, váš jemný hlas. Vy jste jejich parasympatikem."
    Celý článek: http://www.theartofliving.cz/nech-ho-vyrvat/