1 / 1

    Jééé, já bych prosila!! Ségra s tím bojuje v Belgii 🙂

    22. bře 2020

    Recept 📰 :
    __________________________
    🌿 250g [polotučného] tvarohu
    🌿 500-550g hladké mouky (nebo špaldovka)
    🌿 1 lžička soli
    🌿 1 balíček prášku do pečiva
    🌿 110ml mléka
    🌿 1 vejce
    🌿 100ml [olivového] oleje
    __________________________
    ➡ smíchala jsem sypké suroviny, do nich přidala vše ostatní, řádně zpracujte v těsto
    ➡ vytvoříme housky ➡ před vložením do trouby jsem potřela rozmíchaným vejcem s trochou mléka a posypala mákem
    ➡ pečte na 170-175° 15 nebo spíše 20 minut
    __________________________
    🌿 D O B R O U C H U Ť 🌿

    22. bře 2020

    @stastnulka Doplněno 👍🙋

    22. bře 2020
    22. bře 2020

    Super, děkuju 😉

    22. bře 2020

    @88petule Děkuji moc, kopíruju a posílám ségře! ❤

    22. bře 2020

    Díky moc, zkusím

    22. bře 2020

    Díky moc! Zrovna jsem si říkala, že zkusím upéct, ale není z čeho. Droždí se nedá sehnat.

    22. bře 2020

    Blbá otázka - asi do rozehřáté trouby, viď? 🙂

    22. bře 2020

    Děkuji moc za receptik

    22. bře 2020

    @monigua Ano 🙋

    22. bře 2020

    Vypadají krásně, recept si ukladam

    22. bře 2020

    To vypadá dobře, zajímalo by mě, jak vlastně chutnají? Je to podobné klasickým houskám? Jak moc je tam ve výsledku ten tvaroh cítit?

    22. bře 2020

    @anaon Tvaroh tam cítit není, ale jsou díky němu hutnější než normální housky. 🙋 Já to beru jako zdravější verzi a výhodu. Housky z obchodu bych snědla i 3 😄 a tady stačí třeba 1,5. 😉 Zkuste, já byla k receptu taky skoupá, ale už je dělám 3. rokem a chutnají nám.

    22. bře 2020