aalleennkkaa7
11. dub 2017
23 

Bright Starts Hračka OBALL 15 cm, 0m+

Některé maminky si neuvědomují, že císařský řez je operace břicha.

Tak takhle tedy rozhodně ne. Dejte mě do šátku nebo ergonomického nosítka!

  • Neobsahuje BPA (Bisfenol A)
  • Pružný, ohebný míček z jemného, ohebného plastu činí Oball měkkým a podmanivým
  • Prakticky nezničitelný
  • Vhodný pro děti od narození 0+
  • 32 dírek pro snadné uchopení
  • Lze umývat v myčce nádobí
  • Průměr 15 cm, dostupný ve dvou barevných variantách
  • Splňuje bezpečnostní normu ASTM F-963 a normu ČSN EN 71-1

Na vyzkoušení nové hračky jsme se tentokrát těšili o to víc, že byla pro naši nejmenší k prvnímu svátku. Feedo sice balí parádně, ale tentokrát to chtělo přecejen něco speciálního. Překvapení se podařilo a upřímně měla jsem co dělat abych odstranila obal než se do nové hračky holky pustí.

Míček mě překvapil svou lehkostí, protože váží jen 90 g. Krásně se chytá a i při házení nenadělá velký rámus, takže když děláme blbiny a zlobíme, jak říká ta starší, nemusíme se tolik krotit, abychom malou nevzbudili.

Až tě chytím tak tě sním?

Z naší devíti měsíční dcerky se stal tak trošku aportovací pejsek, protože ji všichni „zlobíme“ tím, že jí oball odkutálíme a ona si pro něj musí dolézt, což ji strašně baví, stejně tak jako když jí ho sestřička kutálí a ona ho ležmo na boku decentně odkopává špičkou a pro oball musí utíkat zase ta druhá. Krásně se chytá a dá se s ním dělat „tak jsem veliká“ nebo do něj strkat kolíčky na prádlo a pak kutálet než někudy vypadnou.

Půjčíme ho sestřičce?

Tentokrát přemýšlím, pro koho jsem tuhle hračku vlastně chtěla. Vyhrají si obě dvě (9 měsíců i 3 roky). Té menší ji kutálíme, aby se prolezla, a když jde spinkat učíme se kutálet, házet a chytat s tou starší. Oball se totiž krásně chytá a tím, že je lehoučký se s ním dá krásně házet i doma.

Hopi hopi.

Opravdu je prakticky nezničitelný?

Děti chtějí zkusit prostě všechno a i přes to, že na hračky se nešlape a na skákání jsou jiné balonky, nám to prostě nedalo.

Co vyzkoušíte vy?

https://www.feedo.cz/obchod/vysledky-hledani/oball/

Alena

Začni psát komentář...

Odešli