aalleennkkaa7
11. dub 2017
30 

TOMMEE TIPPEE EXLORA

Koukněte se, co si na mě mamka zase vymyslela

Prý ať vyzkouším sadu pro mimina, si myslí, že na nějakou sadu od 4 měsíců jsem jí jako velká holka (12 m) zvědavá… .

No, ale nevypadá to úplně marně, co myslíte?

Tak schválně mrkneme na hrneček

Mamka se pořád snaží, abych se naučila pít. Lahvičku od Aventu umím rozšroubovat, z lahvičky od Nuku jde vyndávat savičku, tak tohle bude taky legrace.

No tak rozšroubovat to nejde, ale docela se to dá držet všemi možnými způsoby, když potáhnu tak to syčí a něco z toho teče, a když to hodím tak to letí J . Mamka okamžitě neutíká pro hadr, ale hraje si semnou dál. Vypadá to, že s hrnečkem s králíčkem budeme kamarádi. Mamce se bude určitě líbit, že jde hrneček rozdělat a pořádně umýt (osobně by mě asi potěšilo, kdyby i to bílé pítko šlo rozdělat). Do hrnečku se vejde 150 ml.

Pozn.: Hrneček není vhodný pro teplé nápoje.

A co tu máme dál?

Á dvě dózy na svačinku třeba na výlet, tak schválně jestli se tam vejde celá moje svačinka? Kdo by to byl řekl, že se tam vejde 200 g jogurtu, tak jo Vás bereme na výlet. Víčko drží tak šup do tašky a jdeme. Dózy mají měkké dno, aby mražené jídlo šlo lehce vyklopit.

Pozn.: Nevhodné pro použití v mikrovlnné troubě.

Představte si, že mi mamka hned zabarvila jednu lžičku. V balení byly dvě čiré, měkké lžičky a jedna oranžová. No a po prvním krmení zeleninkou mi máma jednu obarvila taky na oranžovo. Lžičky jsou tedy super, jsou krásně měkoučké a dost dlouhé aby mamka mohla manévrovat, když lítá do pusy a i když mě rostou zrovna zuby tak tahle lžička mi až tak nevadí. Dokonce je dost dlouhá i na mou oblíbenou přesnídávku.

Pozn.: Zamezte styku výrobku s potravinami na olejovém základu (např. olej/rajčatové omáčky), protože způsobují obarvení.

Nějaká miska se schovávačkou na lžičku. To už se nám v tašce nebude ta lžička ztrácet J. A vejde se tam celý oběd a ještě něco navíc, kdyby byl větší hlad, tak prima. Miska má důmyslný „břeh“ kde si mamka nachystá pár lžiček, aby mi vychladly a ze začátku nemusela tolik foukat.

Co půjčíme sestřičce?

Ségra toho sní stejně jak já, i když si hraje na velkou (3 roky), takže jednu misku na svačinku zabalíme jí a jednu mě. Lžička se jí líbí, tak jí lžičku klidně půjčím, vždyť mám tři, ale hrneček jí mamko nedám, každá přece pijeme ze svého. Myslím, že nám sada ještě hodně dlouho bude sloužit, i když je pro mimina.

Sadu si můžete objednat zde, nebojte se, mají i pro kluky a i velký holky. 

Tak zas příště Terka.

Začni psát komentář...

Odešli