Velmi pobavilo 😀
    Vzkaz všem ženám od nás, mužů:

    1. Nauč se pracovat se záchodovým prkýnkem. Už jsi velké děvče. Když je nahoře, dej si ho dolů. My ho potřebujeme nahoře, vy zase dole. Nás nikdy neslyšíte stěžovat si, že jste ho nechaly dole.

    2. Někdy na vás nemyslíme. Naučte se s tím žít.

    3. Neděle = sporty a koníčky. Je to jako splín nebo příliv a odliv. Nechte to tak.

    4. Nezkracujte si vlasy. Nikdy. Dlouhé vlasy jsou vždy atraktivnější než krátké. Jeden velký důvod, proč se muži bojí ženit je, že vdané ženy si vždy ostříhají vlasy. Potom už s tím nemůžeme nic udělat.

    5. Nakupování NENÍ sport.

    6. Pláč je vydírání.

    7. Požádej přímo o to, co chceš. Aby bylo jasno: Jemné narážky nefungují! Běžné narážky nefungují! Jen to, co přímo řeknete!

    8. Nepamatujeme si data. Vyznačte narozeniny a výročí do kalendáře. Připomínejte nám je předem a častěji.

    9. Většina mužů má troje boty či obleky. Proč si myslíte, že vám umíme poradit, které z třiceti bot budou dobře pasovat k vašim novým šatům?

    10. "Ano" a "Ne" jsou perfektně akceptovatelné odpovědi na většinu otázek.

    11. Choďte za námi s problémy, jen pokud je chcete opravdu řešit. To je to, co děláme. Na plácání stupidních a nikam nevedoucích vět máte kamarádky.

    12. Jestli si myslíte, že jste tlusté, tak nejspíš opravdu jste. Neptejte se nás na to. Odmítáme odpovídat.

    13. Nechte nás ohlížet se za jinými. Ohlédnem se i tak. Je to geneticky dané.

    14. Můžete nás požádat, abychom něco udělali, ale ne vykládat nám, jak to má být udělané. Jestli samy víte, jak to správně udělat, udělejte to samy.

    15. Krištof Kolumbus nepotřeboval usměrňování. Ani my.

    16. Vztah nikdy nebude takový, jako první dva měsíce společného chození. Překonejte to a smiřte se s tím. A přestaňte si stěžovat kamarádkám. Je to trapné a nic se tím nezmění.

    17. VŠICHNI muži vidí jen v šestnácti barvách, tak jak je to v základním nastavení Windows. Meruňka je ovoce, ne barva. Nemáme představu, co je to terakota, khaki nebo purpur.

    18. Uvědomte si, že neumíme číst myšlenky a ani nikdy nebudeme umět. Neschopnost číst myšlenky není důkazem, že vás nemilujeme.

    19. Když se ptáme – “Co se stalo?” a vy odpovíte – “Nic”, chováme se, jako by se nic nestalo.

    20. Neptejte se nás, na co myslíme, pokud nejste připraveny debatovat o tématech jako automobilové závody, zbraně, počítače nebo práce.

    21. PIVO je pro nás tak vzrušující, jako pro vás kabelka.

    22. Upozornění: Mnoho žen se po tomto čtení urazí. Ano, mnoho mužů bude muset dnes spát na gauči, ale jim to nevadí, je to jako stanování!

    Zdroj: Facebook