Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Krásný den, maminky, máte někdo zkušenost se školními taškou OXYBAG pro prvnáčky? Je s ní dítko spokojené? Děkuji. Adéla

    Krásné odpoledne, nemáte prosím někdo slevový kód na Megaknihy? Chci tam objednat dcerce dárky k narozeninám a zrovna žádnou akci nemají. Moc děkuji.

    Prosím o radu. Malá vylezla venku na stůl (výška 70 cm) a než jsme stihli zareagovat, uklouzla a spadla přímo na bříško. Ruce si pod sebe vůbec nedala. Samozřejmě plakala a stěžovala si na bolest okolo pupíčku směrem k pravému podžebří. Ja bych nejraději hned jela k doktorovi, manžel kvůli aktuální koronavirové situaci do nemocnice nechce. Ja jsem z toho ale na nervy. Máte někdo podobnou zkušenost a bylo to v pořádku? Děkuji za uklidnění.

    Pěkný den, maminky, máte některá zkušenost s eshopem andelicek.eu? A ještě se optám - náhodou slevový kód na Ondálek? Děkuji moc za případné reakce. 🙂

    Pěkné ráno, hledám někoho s podobnou zkušeností. Od doby, co dcera chodí do bazénu (4,5 roku), začaly se ji dělat bradavice. Léčila se na kožním dusíkem, ale výsledek i po několikáté aplikaci žádný a ještě se jí rozlezly dál. Vzpomněla jsem si, ze mi mamka jako malé dávala náplasti na bradavice, tak jsem je koupila a dcerce dala. A teď bych si nejraději nafackovala, protože jsem si nepřečetla, ze se to nesmí dávat dětem mladším 16 let, jelikož obsahuje kyselinu salicylovou ve větším množství a ta je pro děti nebezpečná, stejně tak jako nemohou aspirin, kde je kyselina acetylsalicylová, což je derivát kys.salicylové....teď už to nevrátim, štve mě to neskutečně! Stalo se to někomu také a je vše v pořádku?