aguaverde
2. led 2018
337 

Zadeček jako v bavlnce

Předem ještě jednou děkujeme za možnost testování plenek Pampers. Plenky Pampers jsme používali u prvních dcer (8 let a 4 roky). U Thea jsme měli balík obyčejných Pampersek v porodnici. Od příchodu domů, ale používáme jinou značku. 

Když balíček (ehm balík 😃 ) došel, překvapilo mne, že k testování byly poslány dava balíky plenek. Děkujeme. Theo hned, co jsem dotáhla krabici domů, se pokadil, takže u nás se testovalo hned a zátěžově jelikož Theo měl zrovna střevní problémy a plenky jsme měnili co chvíli.

Po rozbalení a prvním ohmatání, byly plenky velmi příjemné. Někomu jak jsem četla vadil zápach, u nás spíš naopak. Jsme zvyklí na "tvrdší" plenky, takže měkkost Pampers premium care mne mile překvapila. Hlavně jsou o dost tenčí, než námi normálně používané plenky. Takže jsem se bála, že budou protíkat.

Super je proužek, na ukázání, zda je plenka počůraná. 😉 Na zadečku sedí suprově, lepítka také (Theo sebou hodně mele, a u jiných značek se občas stane, že jak sebou mele, tak se lepítka odlepí). Další za nás plus je, že když se počůrá, tak se to rozprostře rovnoměrně, ne jak jiné značky, že to udělá bouli na jedné straně. 

I obrázky na plenkách jsou super.

Naše testování probíhalo opravdu vehementně. Theo, jak jsem již psala, měl střevní problémy a stal se z něj malý randista (a nemyslím tím vtipálek 😃). Takže u nás prošly tou nejtěžší zkouškou. Bála jsme se, že v tom nátlaky neprojdou a budu nadávat (podle recenzí z okolí). Nebudu lhát, jeden den jsem už myslela, že zešedivím 😃 protíkaly horem dolem, takže jsem vzala  námi původně používanou značku. Ta protekla taky, takže chyba nebyla v plenkách. Od té doby žádné protečení. Zvládly dokonce i maraton nákupů vánočních dárků, který Theo celý prospal a tudíž se nepřebaloval (naštěstí ve spánku nekadí, jen čůrá). Plenkou bych mohla někoho zabít, hodit ji po něm, tak byla nasáklá, ale neprotekla ani kapka!

A světe div se, ani žádná opruzenina!

Za nás tedy mohu plenky Pampers care doporučit. Nejsou 100% v neprotečení, ale to ani jiné značky. Ještě jednou s Theem děkujeme za možnost plenky testovat.

#test_pampers

za me bily pemprsky supr🙂

26. pro 2017

Začni psát komentář...

Odešli