allynka
5. pro 2016
492 

Co dokáže oční krém

#test_eyelift

Máloco mě dokáže příjemně překvapit. Možná je to způsobené mým lehce pokročilým věkem, možná tím, že jsem zvyklá všechno si dopředu představovat a mám pak určitá očekávání. Nejčastěji mě překvapí moje velmi vynalézavé děti, někdy dobře vyladěné jídlo v restauraci a sem tam mě nečekaně potěší skvělý kosmetický výrobek. Jako třeba Eyelift.

Když jsem před měsícem objevila koníkovu výzvu, že hledá ženy pro testování očního krému Eyelift, řekla jsem si, že to je testování pro mě jako stvořené. Oční krém tvoří nepostradatelnou součást mojí každodenní péče. Oslavila jsem druhé dvacetiny, mám tři malé skřítky, o tři roky mladšího muže a dědičné váčky pod očima, jejichž barva a velikost se mění v závislosti na momentálním duševním a fyzickém rozpoložení a počtu naspaných hodin. Bez ohledu na to chci ale být pořád krásná a přitažlivá. Jenže když máte váčky pod očima, přidá vám to bezmála pět let navrch a vypadáte buď jako po flámu nebo jako zmořená mamina. Což není žádoucí.

Ze zvědavosti jsem si vyhledala Eyelift na internetu a moc se mi líbilo, čím se prezentoval. Sliboval trvalý liftingový efekt po dobu až 24 hodin, redukci vrásek, tmavých kruhů a opuchlin pod očima. Jeho cena byla vyšší, než abych si ho bez vyzkoušení riskla koupit. Neváhala jsem a napsala na koníka pár vět, proč bych měla být vhodnou adeptkou na testování takového produktu právě já.

                       Nevyspalá, unavená, po nemoci... s odpovídajícím očním okolím

Asi po týdnu jsem obdržela zprávu od koníka, že firma Medik 8 si mě vybrala mezi velkou řádkou uchazeček jako jednu ze sedmi žen pro testování očního krému Eyelift. Moc mě to potěšilo! Miluju kosmetiku a bez očního krému si neumím představit moje ráno ani večer. Těšila jsem se, jak začnu s aplikací na moje ne příliš uspokojivé oční okolí, které bylo zrovna ještě v bídnějším stavu než obvykle, protože jsem už třetí týden bojovala s nějakou (dětskou zákeřnou) virózou a né a né se jí zbavit. Děti také marodily, takže noci byly u nás opravdu krušné. To všechno se u mě nejvíc podepíše právě na očním okolí. Nad horním víčkem se mi vytvoří báječný kožní převis a pod okem mi nabobtnají tmavé váčky… no zkrátka modelka 😉 Nejdřív mi bylo líto, že to pro testování není moc vhodná chvíle, ale pak jsem si řekla, že to naopak bude pro krém velká výzva. Ať ukáže, co umí! Potutelně jsem se usmívala, protože jsem nevěřila, že by "jenom" krém mohl něco takového dokázat, ještě za tak strašně krátkou dobu.

Když mi po pár dnech dorazil balíček, nedočkavě jsem ho otevřela a hned začala s aplikací krému. Moje první dojmy byly vesměs pozitivní. Eyelift má svěží design a skladné balení s dávkovací pumpičkou. Trochu mě zarazila jeho gelová konzistence, protože s jinými gelovými očními krémy jsem dosud neměla dobrou zkušenost. Ale už při první aplikaci bylo jasné, že Eyelift je v tomto směru jiný. I když je gelový, tak nemám pocit ulepeného očního okolí. Při aplikaci příjemně chladí, dobře se nanáší a výborně se vstřebává.

Hned druhý den jsme odjeli do Jeseníků za čerstvým vzduchem a Eyelift jsem samozřejmě sbalila s sebou. Aplikovala jsem ho každé ráno a trochu skepticky si říkala, že mě nemůže ničím překvapit. Takových krému už jsem vyzkoušela… některé byly příjemné, jiné neutrální, další až nesnesitelné, ale valný výsledek neměl žádný. 

Ale už po pár dnech se mi zdálo, jako bych vypadala více rozzářená, méně unavená, ačkoli jsem toho třeba moc nenaspala. Jenže podezřelí pachatelé této příznivé změny byli dva. Buď to mohly být čerstvě prodloužené řasy, které jsem si shodou okolností poprvé v životě (a asi naposled… ale to sem nepatří) nechala na dovču prodloužit, abych ráno ušetřila čas a v bazénu se nerozmazávala. Nebo mohl být příčinou právě pár dnů používaný oční krém Eyelift. Upřímně musím přiznat, že druhá varianta se mi zdála mnohem méně pravděpodobná, protože jak by mohl takový zázrak způsobit “obyčejný” oční krém… 

                                                                   Na cestě domů

                Po týdnu aplikace očního krému Eyelift (ještě s prodlouženými řasami)

Po návratu z hor jsem pokračovala v aplikaci očního krému a po několika dnech jsem si nechala odstranit prodloužené řasy. Počítala jsem s tím, že můj rozjasněný pohled se vytratí a budu to zase já, co kouká jako kokršpaněl, jak říká moje kamarádka. Jenže, světe div se, umělé řasy byly pryč a mé jiskřící oko zůstalo!

Takže abych to shrnula, oční krém Eyelift mě velmi příjemně překvapil. Jediné, co bych mu mohla vytknout, je dávkovací pumpička, díky které se mi pokaždé podaří vymáčknout větší množství krému, než potřebuji. Na jedno oko moc, na dvě málo, ale to je jen nepodstatný detail, který bohatě vyvažují kvality a účinky samotného krému. Ačkoli má krém lehkou gelovou konzistenci, vůbec nelepí, snadno se vstřebává, příjemně chladí a hlavně - funguje tak, jak slibuje. Očekávaný efekt se dostaví téměř okamžitě po aplikaci a vydrží spolehlivě až do noci. Váčky pod očima i opuchliny nad horními víčky splasknou a barva se sjednotí. Dokonce není potřeba retušovat fotky! Ať jsem nalíčená nebo bez makeupu, připadám si jakoby rozzářená. Snad je to i vidět, ale i kdyby nebylo, můj vnitřní pocit je to nejdůležitější, protože pokud jsem spokojená sama se sebou, můžu vyzařovat pozitivní energii navenek a to je vidět vždycky 🙂 

        Úsměv odhalí všechny nedostatky okolo očí, ale i tak nemusím retušovat 🙂 

                            Jsem ráda, že jsem ten malý zázrak objevila. Díky, koníku!

Ty brdo 🙂. A strasne ti to slusi ❤

1. pro 2016

Moc Ti to slusi, jsi krasna. Diky za tip. Prave jsem si ho objednala. Jak dlouho vydrzi pri doporucenem davkovani 2x denne?

1. pro 2016
allynka
autor

@tereza1977 dekuju moc 🙂 jak dlouho vydrzi, zatim netusim, behem tech 14 dnu testovani jsem ho samozrejme nespotrebovala, takze mazu dal a uvidi se 😉

1. pro 2016
allynka
autor

@lichtakova dekuju moc 😘

1. pro 2016

No co rict vypadat takto v tom veku co uvadis,tak si piskam ;)

1. pro 2016

Teeda to je bomba😁😁
A kolik cca stojí tento krém

1. pro 2016

Precetla jsem jednim dechem a jsi nadherna zenska 😍
Take jsem maximalne spokojena a neverila jsem, ale funguje 👍 Prave sepisuji svou recenzi 😉

1. pro 2016

@katkapardubice cca 900-980kc a to je fajn cena 👍

1. pro 2016
allynka
autor

@lukyte dekuji 👧

@katkapardubice ano, je to tak, cena lehce pres 900. Ted uz taky muzu rict, ze to stoji za to 😉

1. pro 2016
allynka
autor

@jakub2005 dekuji moc za pochvalu 🌹
Jsem opravdu rada, ze mame stejnou zkusenost a tesim se na tvoji recenzi 🙂

1. pro 2016

moc pěkně napsáno a celkově mě to opravdu oslovilo... zatím tedy oční krémy ještě nepoužívám, spíš jen sem tam něco na mimické vrásky, každopádně si dávám tento produkt do oblíbených a v budoucnu určitě vyzkouším 🙂 cena si myslím, že je přiměřená, od kamarádek vím o mnohem dražších produktech a výsledky upřímně tedy žádné....

5. pro 2016

Je doma, postacka predbehla Mikulase a ja uz netrpelive mladnu!! Prijemne chladi, ten gelik je fakt lehounky a prijemny. Mam radost.
@allynka

5. pro 2016
allynka
autor

@siiia děkuju za pochvalu a teď už souhlasím, že cena je přiměřená 🙂

@tereza1977 no paráda, to je fofr! jsem ráda, že z něj máš dobrý pocit (jako já) 🙂

6. pro 2016

Začni psát komentář...

Odešli