allynka
26. čer 2018
392 

Moje živá voda: Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster

Před několika týdny jsem měla to štěstí, že jsem byla vybrána pro testování Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster, což mě opravdu tuze potěšilo, protože jsem tak trošku posedlá kvalitní kosmetikou a každá aplikace něčeho příjemného (a nového obzvlášť) mi způsobuje čirou radost. Takže moc děkuji, Koníku, že tuto možnost přinášíš!

Přiznávám se, že ve chvíli, kdy jsem psala svých pár řádek, abych získala nový produkt pro testování, jsem neměla ani tušení, co je vlastně zač. Pro ty z vás, kteří také trochu tápou, přináším lehkou osvětu. Zjistila jsem, že se jedná o mineralizující termální vodu Vichy, která se zrodila v oblasti francouzských vulkánů a obsahuje 15 vzácných minerálů s koncentrací 5,2 gramů na litr. Vůbec poprvé laboratoře Vichy dosáhly její výjimečné 89 % koncentrace (proto název Minéral 89) ve spojení s kyselinou hyaluronovou, známým zdrojem přírodní hydratace. Kyselina hyaluronová způsobí, že se voda vstřebává do pokožky průběžně, pleť se tak příjemně vyplní, působí svěže a hebce. A co že je to ten “booster”? Doslova to znamená posilovač 🙂 Jedná se v podstatě o silnější koncentrát aktivních látek, které se dostávají hlouběji do pokožky. Díky svému složení jsou účinnější a dokážou aktivovat pokožku v hlubokých vrstvách zevnitř. V tomto případě tedy Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster přináší intenzivní hydrataci, posílení a vyplnění pleti. Posiluje funkci kožní bariéry a působí tak proti vnějším i vnitřním agresorům, jako je znečištění, stres nebo únava.

Jsem trojnásobná maminka, ale také jsem žena. Zdá se to možná jako samozřejmnost, ale někdy mám pocit, že když se žena stane maminkou, přestává sama sebe vnímat jako ženu. A to já nechci. Chci zvládat obojí a protože jsem perfekcionistka, chci obojí zvládat perfektně. Ve dvaačtyřiceti se pořád cítím na sedmadvacet, takže se snažím klamat tělem. Jenže zevnitř moje tělo asi ví, zač je toho loket, a tak mi začíná pomalu a plíživě naznačovat, že už mi nedaruje všechno zadarmo jako dřív, ale že se o něj musím taky trochu starat. Stres a únava z nevyspání jsou přesně ty agresory, se kterými se často potýkám. A když už toho má moje tělo plné zuby, vystrčí varovné růžky v podobě povadlé a unavené pleti nebo váčků pod očima. Co s tím?

Tiše jsem zajásala, když jsem na Koníku objevila šanci otestovat Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster. Hydratuje, rozjasňuje, vyplňuje... pyšnil se svými schopnostmi. No - tak se ukaž!

Ukázal se za pár dnů. Po rozbalení malé krabičky se objevila průhledná, směrem ke dnu smaragdově zbarvená, lahvička s pumpičkovým aplikátorem. Příjemný čistý design byl v dokonalém souladu s mojí představou vyvolanou slibovanými účinky.

Mám smíšenou pleť, dosud jsem ráno používala oční krém na oční okolí a zmatňující krém na obličej. Večer opět oční krém a samozřejmě kvalitní noční krém (naposledy Vichy Slow Age, do kterého jsem se zamilovala). Nyní jsem zařadila ráno i večer před aplikací krému také Vichy Booster. Má lehkou gelovou konzistenci, je neparfémovaný, snadno se aplikuje a dobře se vstřebává. Ačkoli je gelový, vůbec nelepí, čehož jsem se trochu bála. Zpočátku jsem byla trochu skeptická k jeho účinku, protože je opravdu tak lehoučký, že jsem nevěřila, že by mohl mít nějakou sílu. Jak se ale později ukázalo, opak je pravdou. 

S testováním boosteru jsem začala v okamžiku, kdy se o mě pokoušela parádní rýma. Jako obvykle jsem zanedbala spánkový režim (jsem zkrátka neponaučitelná), čímž se mi oslabil organismus a pak už jen stačilo přejít z tropického vedra do klimatizované haly a rýma se hlásila o slovo. Doufala jsem, že v červnu si jen pár dnů smrknu a bude po všem, jenže chyba lávky, bacil mi zalezl do dutin a já skončila na antibiotikách v posteli s teplotou. Prvních několik nocí jsem vůbec nemohla spát. Booster jsem testovala poctivě dál, ale říkala jsem si, že se nemůžu ani vyfotit, protože byste se mě patrně lekli. Pak jsem v tom hrozném stavu musela na první třídní schůzky našich dvojčátek. Nechtělo se mi patlat s mejkapem, tak jsem si jen zvýraznila oči… a k mému údivu jsem vypadala celkem obstojně! Posuďte sami, jestli byste z fotky poznali, že jsem nemocná, s teplotou a po 3 probdělých nocích ;)

Nemoc pomalu ustupovala a moje počáteční nedůvěra ve Vichy Booster se změnila v absolutní nadšení. Těším se na ráno i večer, až si booster nanesu na obličej a on ze mě vmžiku vykouzlí krásnou a mladou ženu. Rozzáří moji pleť a jakoby ji vypne, zdá se mi pevnější a hebká. Není žádný problém potom nanášet další přípravky, na které jsem zvyklá, ať už je to krém, podkladová báze, mejkap nebo korektor. Netvoří se žádné žmolky, které by se u gelového podkladu daly čekat. Všechny kosmetické přípravky nanesené na booster plní svoji funkci a drží lépe než předtím. Ale pokud to není nezbytně nutné, žádné další přípravky už nenanáším. Není to potřeba, protože vypadám svěží a k světu jen tak nalehko s Vichy Boosterem 🙂 Na léto naprosto perfektní!

Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster je pro mě jako živá voda. Ano, přesně tak jsem si ji vždycky představovala. Na první dojem nenápadná, lehká a čistá, ale svým účinkem až zázračně silná. 

#test_mineral89

#recenze

Koupila jsem si ho take minuly tyden (zlakala me reklama, ano priznavam, marketing na me funguje jak meloun na vosu 🙂) a i kdyz se zatim nachazim ve fazi testovani, jsem zatim plne spokojena. Byl k tomu i Slow Age ktery zminujes (i kdyz na den) a ten je teda super, hlavne ta vune.
Zatim mohu rict: spokojena taky!

25. čer 2018
allynka
autor

@andys Jsem ráda, že to píšeš 🙂 Na denní Vichy Slow Age se také chystám, prozradíš mi, prosím, jakou má konzistenci a barvu?

25. čer 2018

@allynka připomínáš mi trochu na té fotce Nikol Štíbrovou 🙂

26. čer 2018

@allynka barva je ruzova (takova staroruzova) a konzistence je lehky, krasne vstrebatelny krem. Ale ta vune....te je uplne NEJ 😀

26. čer 2018
allynka
autor

@ajronka to bych se vůbec nezlobila, mám ji ráda 😉

28. čer 2018
allynka
autor

@andys jestli růžová a ještě voňavá, tak hnedka běžím si ho koupit 🙈😀

28. čer 2018

Devcata na jak dlouho tak ten mineral 89 vydrzi? 🤔Dekuji!

19. črc 2018
allynka
autor

@agaja44 Mám ho od prvního červnového týdne a zbývají mi cca 2/3. Aplikuji 2x denně 🙂

19. črc 2018

@allynka dekuju 🙂

19. črc 2018

Ahoj, děkuji za recenzi 🙂 Kolik pak stojí nebo je nějaká akce na živou vodu prosím? Je vhodná pro mě 31 letou? Děkuji

28. črc 2018
allynka
autor

@toni612 Ahoj, rádo se stalo 🙂 nejlevněji jsem ji viděla přes internet za 400,- Kč, běžně se prodává kolem 500,- Kč. Určitě je vhodná i pro mladší ročníky, než jsem já - kdo by nepotřeboval hydrataci, posílení a vyplnění pleti nebo pomoc při boji proti znečištění, stresu nebo únavě 😉

29. črc 2018

Začni psát komentář...

Odešli