allynka
    Zpráva byla změněna    8. bře 2018    

    Vichy Slow Age - testování, které pohladí
    #test_slowage2

    Zrovna, když jsem si říkala, že noční krém, který používám, už mi příliš nevyhovuje, jsem na Koníku objevila možnost testování zbrusu nového nočního krému Vichy Slow Age pro ženy nad 30 let (notak s tímto kritériem opravdu problém nemám 😎 ). Kosmetiku Vichy jsem už dávno měla v plánu vyzkoušet, takže jsem neváhala, přihlásila jsem se napsáním krátkého příspěvku a napjatě čekala, jestli budu mezi vybranými. Když mi po několika dnech přišla zpráva, že ANO, měla jsem radost jako malá 😍

    Balíček dorazil zanedlouho. Šla jsem si ho nenápadně rozbalit do ložnice, aby se na něj nevrhli skřítkové s pokřikem "to je můj dáreček!". Vždycky, když si pořídím nějakou novou kosmetiku, je to pro mě jako malý poklad. Miluju tu chvíli, kdy poprvé otevřu krabičku (lahvičku, paletku, řasenku... cokoli) a fungl novou věc poprvé vyzkouším. Samozřejmě nejednou se mi stalo, že potom přišlo velké zklamání. V případě nočního krému Vichy Slow Age jsem se malinko obávala jeho vůně, protože v upoutávce bylo psáno, že má rostlinnou, až téměř medicínskou, vůni, což by třeba nemuselo být úplně lahodící. A také jsem si nebyla jistá, jestli mi bude vyhovovat gelová konzistence, protože gelové krémy bývají málo hutné, jakoby tekuté nebo dokonce lepivé.

    Rozbalila jsem svůj malý poklad a v rukou si mi ocitl krém v luxusně vyhlížejícím balení. Odšroubovala jsem víčko a opatrně jsem si přivoněla. Voněl naprosto božsky! Necítím z něj přímo bylinky, ale cosi přírodního, svěžího a lehounce sladce omamného, co vás nutí si přičichnout znovu a znovu. Protože ještě nebyl čas večerní péče o obličej a protože jsem nemohla zbytek odpoledne strávit čicháním nočního krému, pěkně jsem ho zase zabalila a těšila jsem se na večer.

    Konečně nadešla ta chvíle a já jsem po důkladném vyčistění obličeje mohla vyzkoušet Vichy Slow Age doslova na vlastní kůži. Prvotní obavy ohledně konzistence se rozplynuly v ten moment, kdy jsem krém nanesla na obličej. Byl to doslova nadpozemský pocit, tak sametově hedvábný... a k tomu ta úžasná vůně... bylo to tááák příjemné, že jsem měla chuť do krému skočit úplně celá a vykoupat se v něm. Šla jsem spát naprosto spokojená. Takové zdánlivé maličkosti dokáží udělat můj život ještě radostnější 🙂

    I když jsme v klasické posteli opět spali v pěti (děti se k nám v noci pravidelně vplíží, roztahují se po celé délce i šířce a nám s Viktorem zbývá na spaní dohromady zhruba dvaceticentimetrový proužek...), ráno jsem vypadala poměrně svěží. Moje pleť byla i po několikahodinovém spánku pořád krásně hebká. Supr!

    Těším se na další testování Vichy Slow Age a jsem zvědavá, co mi ještě ukáže! Nebojte se, dám vědět 😉

    1