andeika
28. pro 2019
170 

Správné oblečení do nosítka v zimě

Dobrý den, mám nosítko Ergobaby a chci se zeptat: Jaký komfort dopřáváte svým miláčkům v zimě? Mám bundu se vsadkou ale je krátká, malé z ní koukají nožičky. Potřebuji poradit mám jí teda nosit v kombinéze nad bundou, nebo jen pořídit nějaké teplé botky a kalhoty kdyby jí tam fouklo... Děkuji i za fotky pro inspiraci..😇

1) pokud chces pro dite komfort, vyhod Ergobaby a kup nejake ergonomicke nositko. 2) da se koupit spousta nosicich mikin, svetru a bund, koukni treba na Angelwings nebo nekam do bazaru. Casto najdes nejaky kousek i v normalnim obchode (ja mam softshellovou bundu z Alpine pro, ma jednu vsadku na tehotenstvi a druhou na noseni.

28. pro 2019
andeika
autor

Mam take bundu se vsadkou ale je ta bunda kratsi a koukaji ji trosku nozicky.. posilala sem foto ale asi se nezobrazilo.. spis me zajima jak na ven oblekate sva mimca..

28. pro 2019

@andeika Oblekala jsem ji stejne jako sebe - jednu vrstvu obleceni, neco navic jen na nozky, ruce a hlavu (cepice, rukavice, neco na nohy), a pak pres dite nositko, mikinu a bundu. Je to praktictejsi nez navlekat dite a pak ho pri kazdem presunu do tepla muset svlekat.

28. pro 2019

@krupka3 mě zase přijde ergobaby jedno z nejpohodlnějších, měla jsem Lenku, manducu a monilu uni na vyzkoušení a jediné v ergu mi usnul a nerval. I pro mě vyhovovalo nejvíc. A navíc ergobaby je průkopník ergonomického nošení, jediný model 360 se jim nepovedl

28. pro 2019

Mám na nosítko ochrannou softshellovou kapsu a na nohy capáčky ze zimního softshellu. Dávám mu jen tlustší mikinu, tepláky a schovám ho do té kapsy celého a už přes něj nedávám svou bundu ani mikinu. Je krásně teploučký.

28. pro 2019
andeika
autor

A mate nektera z Vas vyzkousene delsi chozeni? Myslim tim jet na vylet a pak treba jestli davate pri obedu protahnout deti nebo i tak s sebou brat porad kocar?

29. pro 2019
andeika
autor

@chesekhake mam tu samou zkusenost hned mi v ergu usne a v jinych znackach plakala..

29. pro 2019

@andeika mě se zdá nejkvalitnější co může na trhu být, navíc strašně pohodlné jak pro mě tak pro malého 🙂 treba ty satkovy nosítka mi přijdou jak kus vytahanyho hadru.. Párkrát vezmeš a vytaha se to

29. pro 2019

Začni psát komentář...

Odešli