Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Holky, vy to tady urcite budete vedet. Kdyz v aute mate dite v sedacce vepredu na miste spolujezdce, ma byt airbag vypnuty nebo zapnuty? Jedna se o klasickou sedacku po smeru jizdy, jezdi v ni syn (2,5 roku).

    andieraur
    Zpráva byla změněna    15. říj 2019    

    Holky, stalo se vám některé, že by se po podávání probiotik miminku zhoršili koliky? Malé jsou 2 měsíce, před dvěma dny jsem ji začala dávat probiotika od Dr. Maxe ProbioMaxík a od té doby je mnohem uplakanější a víc se kroutí. Hledala jsem příčinu a nic jiného jsem neměnila ani nejedla nic nového. Já sama beru taky probiotika už od těhotenství. Jo a je plně kojená.

    andieraur
    Zpráva byla změněna    13. říj 2019    

    Ahojte holky, prosim o radu ohledne moucnivky. Syn ji nikdy nemel, takze docela tapu. Mala mela vcera vecer a dneska v poledne povlak na vnitrni strane tvaricek (jinde nic). Jak vcera, tak dneska to slo setrit vatovou tycinkou, ale zarazi me, ze se to objevilo v obou pripadech na stejnem miste. A po tom setreni je tam dneska skoro neznatelna mapicka. Muze to byt pocatek moucnivky a co na ni pripadne pouzit? A poznam na sobe, ze mam taky moucnivku na bradavkach? Mela jsem za to, ze zaklad je, ze ten povlak nejde setrit. Pokud se to znovu objevi, tak samozrejme v pondeli zavolam doktorce, ale nechce se mi uplne malou k doktorce tahat, aby tam nechytila neco jinyho. Male jsou dva mesice.

    Ahojte holky, je nas tu hromada a ruzne profese, tak se zkusim zeptat na neco mimo deti. Manzel je zamestnanec v jedne firme a zaroven ma nove vedlejsi zivnost jako fotograf. A ted resi opravu fotaku a pripadnou koupi noveho na splatky. Jak to je - da se dat ta oprava fotaku do nakladu? A pripadne i ten novy fotak na splatky? A co ty splatky, musi byt sepsane na ico nebo muzou byt sepsane jen na fyzickou osobu, aby se to do nakladu mohlo dat? Predem dekuji za vase postrehy. Poslu modraska 💙

    andieraur
    31. kvě 2017    Čtené 181x

    Testování tyčinek Nutrimama

    Ahoj,

    tímto článkem bych se s vámi všemi chtěla podělit o své dojmy z tyčinek Nutrimama. Tyčinky jsem již předtím, než mě vybrali na testování znala. Jednu jsem dostala u dětské doktorky v době, kdy jsme bojovali s kojením a teprve několikatýdenní syn nepřibíral. Nakonec jsem si v obchodě koupila celé balení spolu s vanilkovým nápojem pro kojící matky Nutrimama. Ano, opravdu jsem byla ochotná udělat cokoli, abychom se synem sehráli a přehoupli se přes tyto těžkosti. A proto, když jsem zjistila, že je možnost přihlásit se k testování, hned jsem se přihlásila, avšak ne proto, že by problémy s kojením přetrvávali. Synovi jsou již čtyři měsíce a z „neduživého“ miminka je sedmikilový chlapák, takže jsem si řekla, že je potřeba, aby se mu dostávalo dostatek živin. Proč tedy k zobání vitamínů a probiotik ještě nepřidat zdravou svačinku. Zároveň jsem si říkala, že mě to třeba odradí od zmrzliny a jiných lákadel a poporodní kila půjdou snáz dolů.

    Balíček mi doručil velmi milý usměvavý pán, který ochotně počkal, než za ním dojdu. Přiznám se, že mi to nedalo a krabici jsem hned dychtivě rozbalila a vzala si jednu tyčinku na procházku. Krabice obsahovala dvě balení po pěti tyčinkách, a to příchuť brusinky-čokoláda a brusinky-maliny. Tyčinky jsou relativně velké a balené v silném obalu, takže se nemusíte bát nějaké nehody v tašce, i když se do nich kvůli tomu špatně leze 😃 Někdy jsem, přiznám se, trošku bojovala, abych se k nim dostala, ale výsledek stojí za to.

    Co se týče příchutí, tak s příchutí brusinky-maliny jsem měla premiéru. A musím říct, že velmi příjemnou. Oproti druhé variantě je tato příchuť svěží, trošku nakyslá, ne příliš sladká, v teple tedy celkem žádoucí. Já však, ruku na srdce, spíše preferuji brusinky-čokoláda. Byť je tam čokoláda, tak jí je tak akorát, po snězení nemáte pocit přeslazení, a přesto jsou vaše chuťové buňky uspokojeny a pak vás nehoní mlsná.

    Pro mě jsou tyhle tyčinky na mateřské velkou záchranou, protože jaká je zásada kojení? Nehladovět! Někdy je to těžké se rychle najíst a Nutrimama vám právě toto umožní. Takže já je tahala všude sebou, na procházky, na výlety…. A když mi můj žaludek připomněl, že jsem ještě nejedla, tak jsem byla moc ráda, že je mám. Jsou celkem syté, hravě nahradí tedy celé jedno jídlo. A dají se jíst i při reálně probíhajícím kojení. Ano, i to jsem vyzkoušela, když jsem si jeden den svačinku zapomněla a pak vyhládlá dala syna k prsu a sama se taky najedla.

    Za mě jsou tyčinky Nutrimama zdravou, užitečnou, dobře zabalenou a výživnou svačinkou. A doufám, že se výrobce rozhodne začít vyrábět i další příchutě, fantazii se přece meze nekladou. Možná můžete vidět jako negativum cenu v obchodech, avšak jedná se o celé balení s pěti kusy, tudíž jednotková cena vychází podobně jako u jiných podobných produktů.