1 / 1

    Taky tak prozily jsme si toho dost a ja nepochopim jak sourozencu spolu nekomunikuji. ..

    26. únor 2016

    I my máme báječný vztah se sourozenci, jen je toho trochu víc, s bráchou bysme za naše dvě mladší sestry i dýchali a holky za náma zase chodí pro radu. Prostě pevná čtverka na celý život.

    26. únor 2016

    To je bááájo a měli jste takové i dětství ? My jako malé nic moc, moc jsme si nerozuměli, ale od doby co jsem otěhotněla s Honzíkem, tak se vše změnilo a fakt jsme pro sebe strašně důležité ! A jsem za to strašně ráda, když vidim, jak se někdo spolu nebaví, nebo spíš vůbec nekomunikují a jeden pomlouvá druhého, je to smutný ..

    26. únor 2016

    Občas jsme se spolu chytli, ale v podstatě jsme drželi spolu odjakživa, mladší sestry jsme měli na krku a tak nějak jsme si zvykli 😀 Ale třeba manžel se svým bratrem taková dvojka nejsou, navzájem se tolerují, ale vřelý vztah to není, každý je úplně jiný.

    26. únor 2016

    @tipata manžel má se sourozenci taky uplně jiný vztah, vlastně se ani moc nevídají, jen u rodičů na oslavách , ségry manžel náš vztah nechápe vůbec, prý jsme jak teplý ségry 😀 No co, prostě se máme rády, chodíme spolu pařit, podnikáme tak nějak spolu, jedna radíme a pomáháme druhé, kdykoli je potřeba a rozhodně si nemyslim, že je náš vztah divnej, spíš krásnej ..

    26. únor 2016

    Máme to podobně, ale nebylo tomu tak vždy. Na vině je věkový rozdíl 7 let což není málo. Rozumět jsme si začali až když ségra dospěla. Ale dokonalé to bude podle mě, až ona sama bude jednou máma.

    26. únor 2016