Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    andreas16
    8. dub 2018    Čtené 441x

    Porod

    Další dílek je porod. Musím se přiznat že jsem nepoznala normální porod a měla úplně bezbolestné období.

    Vše začalo 15.2 kdy jsem ve 42+ nastoupila na vyvolávání porodu byl to den před mými 20 narozeninami. O půl osmé ráno jsme přijeli s tím že máme ještě čas. Když bylo 8 tak mě přijmuli a natočili záznam a poslali na pokoj kde jsem byla ještě se třemi maminkami. Kolem 11 jsem dostala první tabletku a po dvou hodinách mi začalo tvrdnout břicho ale nebolelo to tak to bylo až do večera kdy mi řekli že se to rozjede už samo a já bez bolesti šla spát. O půl druhé ráno mi praskla voda přesně tak jak moji mamce před 20lety. Převezli mě na box a já volala manželovi. Vyšetřili mě ale zatím nebyly ani bolesti ani jsem nebyla otevřená nic čekalo se. Chodily mě kontrolovat ale já neměla ani bolesti a vyšetření bylo stále stejné. Dali mi koktejl který měl vyvolat bolesti a kontrakce. Asi je dali někomu jinému jelikož mě nic celou dobu nebylo. Tak jsme se smáli a povidaly jsme si s manželem do 11 hodin.

    V 11 mi řekli že se omlouvají ale budu muset císařem malý nechce asi ven. Císař mi navrhoval už můj doktor s tím že malý bude velký ale po kontrole mi řekli že nebude že nanejvýš bude mít 3kg. Tak mě připravily a šlo se na věc. Na sále mě měl doktor který mi řekl že malý bude malý a že ho porodim a dělal si legraci jako celý tým který pomáhal. 16.2 v 11:47 se narodil bez bolesti náš syn Martin s vahou 4570g a 52cm. To doktor okomentoval že máme slona a že už asi nebude říkat odhad váhy.

    Ani po porodu mě nic nebolelo a na druhý den po jipce jsem už běhala po oddělení s malým a těšila jsem se domů kde jsem šla v pondělí tudíž 3dny po porodu.

    andreas16
    3. dub 2018    Čtené 232x

    Moje těhotenství - ne vše je takové jaké si to naplánujeme.

    Ahojte chtěla bych se i já s vámi podělit o svůj porod a vlastně celé těhotenství a šestinedělí. Bude to v kapitolách tak snad se vám to bude zdat tak neuvěřitelne jak mě. 

    Neříkám že to bylo snadné ale musím říct že jsem měla asi nejnádhernějších 9 měsíců. 

    V květnu 2017 jsem se dozvěděla že čekám miminko byl to celkem šok sice jsem už bydlela tenkrát ještě s přítelem ale dítě jsme plánovali až tak za rok a já brala antikoncepci proto jsem chodila na vyšetření proč mi je pořád špatně nikdo neobjevil nic špatného až jsem šla jeden krásný páteční den darovat s kamarádkou krev. Po odebrání první krve mi bylo řečeno žam něco zvýšené ale že to může být i z vyčerpání a poslali mě darovat. Kamarádka si ze mě však dělala srandu že jsem těhotná jelikož jsem měla spozdeni ale můj starý gynekolog mi řekl že těhotná nejsem proto jsem se tomu jen zasmála a šla dál. Doma jsem o tom řekla příteli a v neděli jsme koupili těhotenský test. V pondělí k velkému překvapení po tom co já se chystala do školy a přítel odjel do práce se na testu objevily dvě čárky a já se rozbrečela co teď byla jsem v druháku na nástavbě a maturitu jsem chtěla. Nakonec jsme se rozhodli si dítě nechat. Těhotenství bylo nádherné sice jsem se stále něčeho bála ale to nakonec vždy vyšetření nepotvrdilo. A až na pár nehod kdy jsem poblila při cestě na dovolenou nové auto přítelovy maminky jsem měla pohodlné těhotenství. V pátém měsíci jsem si přítele vzala a my mohly plánovat dál termín první byl na konci ledna a bylo mi řečeno že porodim dříve nakonec se malý rozhodl vylézt ve 22+ dne 16.2 na mé 20. narozeniny. Byl to nádherný dárek sice byl porod vyvolávaný ale to až v další kapitole.