Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    andrysek111
    20. črc 2020    Čtené 340x

    Savo desinfekce bez chloru do každé rodiny

    Nejprve chci poděkovat Modrému koníkovi za možnost otestovat tyto dvě, pro mě, novinky - Savo desinfekce bez chloru na podlahy a antibakteriální sprej. A proč? Zkrátka proto, že jsem v obou výrobcích objevila skvělé pomocníky při úklidu našeho bytu se dvěma malými rarášky.

    Nám maminkám vždy záleží na čistotě, v současné době ještě více, než kdy jindy. Děti jsou důkladnými průzkumníky okolního světa a naším úkolem je zajistit jim bezpečné prostředí.

    Savo desinfekce na podlahy lze použít i na laminátové podlahy, které máme v bytě, takže jsem tento prostředek použila při vytírání nejen koupelny a kuchyně, kde máme položenou dlažbu, ale i v ostatních místnostech. Celý byt byl dokonale vytřen a navíc ho naplnila velice příjemná vůně. Pro mě obrovské plus, že se nejednalo o štiplavou vůni desinfekce. A mohlo mě hřát u srdce, že 99,9% bakterií z naší domácnosti je pryč 🙂

    Opravdovou pravou rukou se pro mě stala Savo desinfekce ve spreji. Lze použít na veškeré omyvatelné povrchy v domácnosti. Díky absenci chemického zápachu a chloru ve složení je přípravek vhodný i na povrchy, se kterými přichází do styku děti - dětské židličky, postýlky či hračky, můžete ho použít i na kuchyňské povrchy, které přichází do styku s potravinami.

    U nás ale teď je jeho hlavním úkolem desinfikování záchodu, pomocného prkénka na záchod, nočníku a jejich okolí, protože synek se konečně naučil fungovat bez plenek. Leč samozřejmě ne vždy skončí vše v místech k tomu určených a je třeba vše dokonale umýt, protože si sám chce zvedat prkénko, sám chce splachovat, sám chce vylévat nočník. Už je to zkrátka velký kluk!

    Přejeme krásné léto!

    #test_savo2 #recenze #zkusenosti_savo_bez_chloru