andryyysssek
26. kvě 2017
1106 

Zase jde vše do háje

Už to vypadalo,že se na mě štěstí usmálo,když jsem předběžně získala syna do péče, dcera se začala zklidňovat,začala jsem nový vztah s kamarádem z dětství. Během dvou měsíců se vše sesypalo jako domeček z karet.Soud o dceru vyhrál bývalý manžel(důvod-otec má stabilní zázemí celou dobu co je dcera na světě, zatímco já se od manželů stěhovala,napomohla k tomu i moje špatná psychika,a taky to,že jsem neodešla od současného manžela,a chtěla jsem radši manželství zachránit,když mě tchyně terorizovala,a tudíž mi nešlo o blaho dětí),vztah s přítelem se rozpadá...ale ohledně syna to sice vypadá příznivě, přece jen i soudkyně zvažovala trestní oznámení na tchyni i manžela za psychické týrání dítěte, jelikož viděla důkazy manipulace syna proti mě,takže buď bude syn v mé péči nebo ve střídavce,kterou navrhoval manžel. Ovšem při mé smůle bych se nedivila té střídavce.Už přestávám věřit, že budu v životě konečně šťastná.

Střídavka je pro dítě dost náročná. V jeho zájmu by jste se měli domluvit mimo soud ať rozhodne jak chce. Třeba přes týden u tebe a co 14 dní na víkend otec. Dítě patří k matce. Přeji ti, aby jsi dosáhla svého.

27. kvě 2017

@masajka87 právě, že vím,co obnáší stridavka,u dcery jsme ji měli. A proto,abysme se domluvili,měli jsme soudem dane rodinné terapie.Jenže paní psycholožka to sama vzdala po třech měsících s ním.Už tak,ze jsem mu umožnila širší styk se synem,a oplatil mi tu vstřícnost trestním oznámením,že děti fyzicky tyram. A děkuji.

27. kvě 2017

Jak vse dopadlo?

1. čer 2019

Začni psát komentář...

Odešli