anetabr
15. lis 2020
117 

To nejlepší pro bříška našich miláčků – Sunar Bio

Před necelými 3 týdny jsme se synem byli vybráni k testování křupek a ovocných kapsiček od Sunar Bio. „Wau, to je super, Tobík objeví zase nové chutě a když mu budou kapsičky a křupky chutnat, určitě si koupíme domů do zásoby další a další balení“, řekla jsem si. Nooo a tak tomu i bylo. 😃👍 

V balíčku k testování jsme objevili 4 kapsičky v těchto kombinacích:

✔️ Jablko, banán, mrkev 🍎🍌🥕

✔️ Jablko, banán 🍎🍌

✔️ Jablko, jahoda, borůvka 🍎🍓

✔️ Hruška, malina 🍐

Ani nemůžu říct, která kapsička malému chutnala nejvíc, protože všechny v něm zahučely rychlostí blesku. Ještě, že neumí z kapsičky vysát úplně celý obsah a maličký zbytek tam vždycky nechal i pro mě. No a mně chutnaly samozřejmě taky úplně všechny.

Všechny kapsičky Sunar Bio obsahují 100% bio ovoce a neobsahují žádný přidaný cukr, což je pro mě dost důležité. Jsou vhodné pro děti od ukončeného 4. měsíce, vyrábí se ve velikosti 100 g a jako bonus je obal kapsiček EKO, takže je to super zpráva i pro naši matičku Zemi.

Balíček dále obsahoval 3 balíčky křupek:

✔️ Mrkvová kolečka 🥕

✔️ Hráškové lusky 

✔️ Party mix 🥕

Tady už si náš mladý pán trošku vybíral, takže mohu posoudit, jestli mu víc chutnaly mrkvová kolečka nebo hráškové lusky a jsou to… Mrkvová kolečka! Abych pravdu řekla, tak i mně více chutnaly právě kolečka, ovšem náš tatínek se zase ujal hráškových lusků. Nicméně, i když malý dal přednost mrkvovým kolečkům, sem tam si vzal i hráškové lusky a myslím, že si taky pochutnal.

Všechny výše zmiňované křupky jsou samozřejmě v bio kvalitě, bez lepku, bez přidaného cukru a soli a jsou vhodné pro děti od ukončeného 12. měsíce. (Během testování jsme akorát oslavili 1. rok, takže bez problémů malý papal všechno). 

Je to prostě to nejlepší, co můžeme dát svým milovaným dětičkám.

S Tobíkem moc děkujeme Modrému koníkovi za příležitost všechny tyhle dobrůtky otestovat a vzhledem k tomu, že u malého měly jak kapsičky, tak křupky veliký úspěch, už máme nakoupené zásoby na pár dní či týdnů dopředu!

#test_sunarbio #recenze #zkusenosti_sunarbio

Začni psát komentář...

Odešli