icon
1 / 1
avatar

Já myslela, že se tam marmoska dává až po upečení 🤔

Odpověz
10. únor 2023
avatar

Plním až po upečení

Odpověz
10. únor 2023
avatar
annama
autor

@ilona87 jal kdo chce. Můžeš před i po.

Odpověz
10. únor 2023
avatar
annama
autor

@kamino mas na to něco speciálního? Nebo jak to děláš?

Odpověz
10. únor 2023
avatar

@annama mě právě taky všechno vyteče 😆

Odpověz
10. únor 2023
avatar

Taky jsem myslela ze se tam náplň dává až nakonec 🤷🏻‍♀️

Odpověz
10. únor 2023
avatar
annama
autor

@ilona87 v receptu byly obě varianty před i po. A jelikož jsem doma neměla žádný “nástavec” čím bych to tam dala po upečení zvolila jsem první variantu. Příště to zkusím tou druhou. Mě hlavně bavilo to, ze se to nemusí smažit.

Odpověz
10. únor 2023
avatar
annama
autor

@ilona87 hele vše to nebylo jen některé 😀

Odpověz
10. únor 2023
avatar

Podělíš se o recept prosim? 🙏

Odpověz
10. únor 2023
avatar

@annama Udělám dírku do koblihy a stačí cukrářský pytlík s větší dírkou. Nebo od Tescomy https://eshop.tescoma.cz/zdobicka-pistova-delic... když se mi to chce mýt 🙂

Odpověz
10. únor 2023
avatar
annama
autor

@kamino no nemela jsem doma nic prave

Odpověz
10. únor 2023
avatar
Odpověz
10. únor 2023
avatar
Odpověz
10. únor 2023
avatar
annama
autor

Akorát jsem přehlédla v zápalu boje to mléko. V receptu je z trochu vlažného mléka kvásek jinak tam je 250ml což již není zmíněno dál v receptu

Odpověz
10. únor 2023
avatar

Koblihy z trouby? To nejsou koblihy, ale spíš nějaká buchta, vždyť ty se smaží 🤔

Odpověz
10. únor 2023
avatar
annama
autor

@oplatecka no lehčí úprava méně nacucané olejem 😂

Odpověz
10. únor 2023
avatar
Odpověz
10. únor 2023