arien_black
15. lis 2018
332 

Výhra od Viledy

Ráda se zapojuji do různých soutěží, ale málokdy něco vyhraji. Však to znáte - neštěstí ve hře, štěstí v lásce... Když jsem minulý měsíc posílala svůj příspěvek do podzimní soutěže s Viledou, opravdu jsem nemyslela, že vyhraji. Vlastně jsem ani vyhrát nechtěla, protože výhra - Windomatic power, by znamenalo jediné. Přestat se vymlouvat a konečně se vrhnout na mytí oken. Přiznávám, že jsem ostuda a letos jsem se k tomu ještě nedostala... znáte to - nejdříve se nechce, pak prší, pak je moc teplo... do toho jsem byla ještě těhotná. Když jsem ale přečetla svoje jméno jako jméno výherce, měla jsem opravdu radost.

Výhra dorazila asi za týden. Nejvíc samozřejmě zajímala Davídka a i manžel hned musel nastudovat, co to je a co to všechno umí.

Další víkend jsem si tedy udělala čas a vrhla se na okna... A jak hodnotím Windomatic? Je SKVĚLÝ!!! Okna se nejdříve umyjí jarovou vodou stěrkou, která je součástí balení. Stěrka krásně dosáhne až na vrchní část oken, takže odpadá lezení po štaflích s mokrým hadrem v ruce. Následně se okno vysaje Windomaticem. Vysává perfektně a nenechává žádné šmouhy. Rámy a parapety sice musím pořád vydrhnout mokrým hadrem, takže kyblíku s vodou se úplně nezbavím, ale už se nedivím, že někdo myje okna (skla) každý měsíc. S tímhle pomocníkem je to vážně rychlovka. Nejspíš to tak nakonec bude i u nás, protože Davídek se téměř každý den shání po stěrce a Windomaticu a chce šůrovat okna nebo zrcadla.

Ještě jednou bych tedy chtěla poděkovat společnosti Vileda, která věnovala tuto výhru a Ivance @ivakalinova za zorganizování podzimní soutěže. 

moc gratuluji...mam od jine znacky a polamal se mne tak bych taky potrebovala vyhrat 😀 je to fajn pomocnik

15. lis 2018

Jé, to se krásně čte. I já moc děkuji a mám radost, že celá tvá rodina má radost ♥️

15. lis 2018

Začni psát komentář...

Odešli