Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Ahojky, chtěla bych malému v pokojíku udělat velkou magnetickou tabuli na kterou se dá kreslit i křídou. Máte některá zkušenosti s magnetickou a tabulovou barvou ? Já jsem kdysi kupovala magnetickou a muselo se dát hodně vrstev, aby to magnetky vůbec udrželo.

    Ahojky, kdo máte pohádkový kamínek, poraďte. Nejde mi nejspíš správně udělat konverze souborů. Mám nainstalovaný Any Video Converter, který je přímo v návodu, jenže nejde spustit v češtině, když zvládnu angličtinu tak tam nejsou k nastavení některé parametry z návodu. Zkusila jsem ještě program Format Faktory ten je v češtině, pěkně přehledný, ale opět jsem narazila, že některý z parametrů v návodu nejde nastavit. Fotky jdou, ale videa ne. Může někdo poradit ?

    Maminky z Jihlavy a okolí opět začínají kurzy Znakování batolat a Tvoření s básničkou
    http://www.znakovanibatolat.cz/terminy/

    Maminky z Jihlavy a okolí nemáte zájem se přidat do kurzu znakování batolat ? Začínáme v pondělí 19.5. a máme ještě dvě místa volná.
    http://www.znakovanibatolat.cz/

    Maminky z Jihlavy a okolí nemáte zájem se přidat a přijít se 13. května podívat na ukázkovou lekci znakování batolat ? http://www.znakovanibatolat.cz/