Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Přišlo whatssappem.

    Přátelé, dají se někde sehnat lístky na StarDance? Babičce by udelaly radost!

    atomix
    29. črc 2019    Čtené 2111x

    Já to vím.

    Stala se mi zajímavá věc. Příhoda. A já jsem si uvědomila spoustu věcí. Byla jsem s holkama v nákupním centru a čekala, až dojezdí na vláčku. A v tom jsem ji uviděla. Tu maminku, co tady na koníkovi sleduji její příběh. A uvědomila jsem si spoustu věcí. Ta maminka mě nezná, protože na své stránce moc nezveřejňuji. Ona zveřejňuje často. A víte, co všechno o ní vím? 

    Vím, kolik jí je let, kolik let je jejím dětem, jak se jmenují. Vím, jak se jmenuje její partner, co mu koupila pod stromeček, v jedné diskusi se svěřila, jak často spolu spí. Vím, že má problémy s tchýní. Vím, že bydlí v domečku, vím ve kterém městě. Dokonce vím, jak to u nich doma vypadá. Často přidává fotky. Sice ne primárně místností, ale vždycky tam něco zahlédnete, že jo. A taky je na modré střeše. Vím, že plánují oslavu narozenin, a vím, co ta malá holčička dostane. Vím, jak jsou na tom finančně. Částečně z fotek podle vybavení domu, částečně z těch diskuzí. Vím, že žádala o zaměstnání, a že ho nedostala. Vím, kam pojedou na dovolenou. A vím, že příští týden. Na jedné fotce byla s osvědčením, kde bylo její jméno. Tak jsem zkusila dát jméno do vyhledávání na Facebooku a víte co? Vyběhlo na mě spousta dalších informací. Kde pracuje. Kde studovala. Koho má v přátelích. Co má ráda. Že si koupili auto, i s fotkou. 

    Tohle všechno mi běželo hlavou. Sledovala jsem ji, jak jde, tlačí kočár a s druhým dítětem něco povídá. Už byla trochu nerudná, snažila se je už z toho obchoďáku dostat ven. A neměla ani páru o tom, že ji někdo sleduje. Že o ní někdo ví. Že o ní někdo ví tolik věcí. Někdo, koho ona vůbec nezná.

    Taky vás z toho mrazí? Kolik lidí si čte a prohlíží vaše fotky? Kolik z vás se v tomhle popisu poznalo? Koho jsem to teda potkala?

    Uvědomila jsem si spoustu věcí a vyděsilo mě, kolik věcí o sobě lidé zveřejňují. V dobré víře, pro kamarády, pro známé. Ale kolik cizích lidí to vidí?

    Taky vás z toho mrazí?

    Jak máte nastavený režim u miminka? Myslím tím sled činností začínající probuzením. Nevím, li to dělám správně a chtěla bych znát i další možnosti. 🙂

    Prosím o radu. Je matrace součástí cestovních postýlek nebo se musí dokoupit zvlášť?

    Máte prosím někdo zkušenost s vitamíny Laktavit pro kojící?