attavena
17. led 2013

Podniká kdekdo, zkuste to i vy.

Každý při výběru zaměstnání alespoň jednou pomyslel na to, že by se mohl stát pánem svého času a mohl by začít podnikat. Většinu lidí ale odradí pomyšlení na obsáhlou administrativu s tím spojenou nebo jim chybí odvaha. Nenechte se ale odradit, v Českých Budějovicích právě začíná projekt „Podnikám a vynikám“. Můžete se tak zapojit do bezplatného vzdělávacího kurzu, který vám pomůže si vyjasnit, co všechno můžete čekat od podnikání, jak ho vést a neudělat chyby a přitom si vydělat a být úspěšný. S tímto projektem přichází obecně prospěšná společnost Attavena a cílovou skupinou jsou ženy s dětmi. Do projektu se mohou zapojit ženy, které chtějí začít podnikat (jako Začínající podnikatelky), ale také ženy, které již podnikají a chtěly by zvýšit úroveň svého podnikání nebo poradit v těžké situaci do které se dostaly (jako Aktivní podnikatelky). Součástí je i bezplatné hlídání dětí při určitých aktivitách v projektu. 

Pokud byste se chtěli dozvědět více, napište nebo zavolejte a zúčastněte se první nezávazné informační schůzky konané v Českých Budějovicích, Husova 45 (naproti Výstavišti) pro Začínající podnikatelky v úterý 12. února 2013 od 9:30 a pro Aktivní podnikatelky v úterý 5. března 2013 od 9:30. Kontakt na koordinátorku projektu Zuzanu Karasovou je tel.: 774 223 428, e-mail: zuzana.karasova@attavena.cz.

Projekt „Podnikám a vynikám“ je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

Začni psát komentář...

Odešli