audreyi
24. črc 2017
271 

Moje zkušenost s Blendea SUPERGREENS

Posilování imunity, doplňování živin kvůli nesprávnému stravování, urychlení přirozené očisty organismu, zlepšení vitality. To je to, co mě lákalo na testování Blendea Supergreens a to je to, proč jsem se do testování přihlásila. 

Na Blendea Supergreens mě nejvíce zaujalo, že se skládá rovnou ze čtyř zelených super potravin, a tak člověk dostane to nejlepší ze spiruliny, chlorelly, zeleného ječmene a mladé pšenice v jednom a nemusí tak složitě zkoumat a vybírat, jaká zelená super potravina je nejlepší. 

Směs se podle výrobce zalévá se vodou nebo přidává do smoothie. Doporučená dávka je 1 až 2 čajové lžičky denně, ideálně ráno nalačno. Více informací o výrobku naleznete na https://www.blendea.cz 🙂 

A teď už k mojí recenzi. Výběr do testování mě velmi mile překvapil a na testování jsem se hodně těšila. Nemohla jsem se dočkat, jak bude na mě Blendea působit. Doufala jsem totiž, že postupně pitím Blendey dosáhnu onoho nakopávacího efektu a zbavím se tak své závislosti na ranní kávě, kterou už budu jen nahrazovat Blendeou. 

Konzumaci jsem zařadila ráno nebo dopoledne tak, jak radil výrobce, a během čtyř týdnů jsem svůj nápoj nevynechala. Stal se součástí mého každodenního rituálu a mou náplastí za občasný prohřešek proti zdravému životnímu stylu 🙂 

Co mi na supersměsi pořád trochu vadí je chuť. Ta mě prostě neoslnila. Samotnou směs rozmíchanou ve vodě piju pouze v případě nejvyšší nouze. Po zamíchání do chuťově výraznějšího smoothie už je to lepší. Nejvíc se mi pro maskování osvědčila buď hodně sladká směs banánu a jahody, nebo kyselé citrusové mixy. Ve smoothie pak ale zase mé estetické já bojuje s tím, že po přidání do smoothie směs zhnědne 🙂  Nicméně i přes to, že mi chuť směsi zrovna nesedla, zvládám ji konzumovat každý den a věřím, že za ty pozitivní účinky to stojí. 

A jaké konkrétní vidím na konzumaci Blendea Supergreens přínosy? 

Zlepšení zažívání. Musím říct, že již po pár dnech užívání funguje mé zažívání naprosto perfektně a jsem přesvědčena, že je to opravdu čistě fungováním směsi. 

Zlepšení pleti. Od dob dospívání bohužel trpím na akné a má pleť má hodně nedokonalostí i teď po dvou dětech ☹ Včera,  když jsem přemýšlela nad účinky Blendey na mé zdraví, uvědomila jsem si, že mám vlastně úplně dobrou pleť a že mě už delší dobu pupínky netrápí. Může to být shoda okolností, ale já věřím že není. A velmi mile mě to překvapilo.

Zlepšení morálky při dodržování zdravého životního stylu. Musím říct, že to, že si denně dávám superzdravý koktejl mělo vliv na celkové dodržování zdravého jídelníčku. Směs jsem přidávala nejčastěji do dopoledního nebo ranního smoothie, které  dodalo mému tělu i další vitamíny a vlákninu. Navíc mě konzumace zeleného smoothie skvěle zasytila a neměla jsem pak chutě na sladké, s čímž dost bojuji. A když už jsem měla ráno a dopoledne tak skvělý start, odpoledne už se mi pak chtělo jíst také zdravěji. 

Přívaly energie se však úplně nedostavily a tak ranní káva z mého stolu nezmizela, alespoň ne napořád. Někdy se cítím dobře, někdy jak vymačkaný citron. Stále jako na houpačce, užívání Blendea Supergreens na tohle efekt žádný nemělo. Nutno podotknout, že ale celkově mám velmi náročný program, kdy na mateřské podnikám, snažím se volných chvílích cvičit a po nocích šiju 🙂 

Abych to shrnula, celkově hodnotím užívání Blendea Supergreens velmi pozitivně. Rozhodně to pro mě byla zajímavá zkušenost a v užívání budu pokračovat, zejména kvůli zlepšení zažívání a pleti. Věřím, že časem se připojí i další pozitivní účinky. 

Děkuji moc za příležitost k testování.  

#test_blendea

Začni psát komentář...

Odešli