Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    babyfoto
    5. črc 2012    Čtené 0x

    Jak najít dobrého dětského fotografa nebo fotografku?

    Jak najít dobrého dětského fotografa nebo fotografku?
    Dětská fotografie dosáhla v posledních letech velkého rozmachu. Pravidla se uvolnila, fotografové nepotřebují výuční ani živnostenský list. S nadsázkou lze říci, že dnes fotostudio může otevřít každý majitel fotoaparátu.. Jak tedy poznat dobrého profesionálního fotografa? Dobré profesionální studio v Brně, v Praze, kdekoli v republice? Je to jednoduché, dejte na svůj osobní pocit a na reference. Prohlédněte si pozorně webové stránky a facebook fotoateliéru. Shlédněte fotogalerie a promyslete, zda vám vám vyhovuje fotografův styl a zda za ním stojí poctivý kus odvedené práce. Má ten který fotograf talent, cit pro okamžik, dokáže vládnout i vaše ,,vzpurné,, mimino? Líbí se vám vystavené fotografie a způsob vidění fotografa? Jste na správné cestě. Nehledejte ve slevomatech, tam dobré fotostudio nenajdete, nemá potřebu tam být, protože ,,frčí ,, a má mnoho klientů, raději našetřete a věnujte čas kvalitnímu soukromému průzkumu internetu.
    Náš tip:domluvte se s kamarádkou a první fotografování absolvujte společně. Podělíte se o režii , získáte sdílený zážitek a kromě toho zcela jistě krásné fotografie. Správný výběr vám přeje
    Věra Zlevorová, fotostudio dětská fotografie BabyPhoto.cz

    babyfoto
    31. bře 2016    Čtené 16x

    BabyPhoto®

    Fotostudio s více než desetiletou tradicí zaměřené na rodinu a aranžovanou fotografii. Fotogafie v těhotenství, miminek, dětí , portréty a umělecký akt a budoir party.
    Věra Zlevorová je známá především svým tvůrčím přístupem a originalitou, její kostýmy a rekvizity jsou vytvořeny exkluzivně pro její studio. .Je léta autorkou úspěšných kalendářů Babies a především proslavená svým nezaměnitelným BabyPhoto® stylem aranžované dětské fotografie a svůj rukopis promítá i do jednoduchých čistých portrétů.

    ... BabyPhoto jsme naším zápalem, nápady a trpělivou prací vyprofilovali ve velmi známou a dnes již registrovanou a vyhledávanou značku dětské fotografie.

    ....Jsme také fotostudio , kde je vše přizpůsobeno tvorbě se specializací na děti, mateřství a rodinu. A kde díky více než desetileté orientaci na dětský portrét, zkušenostem ze zahraničí a výtvarnému talentu autorky vznikají vámi vysoko ceněné fotografie.. A navíc – práce nás baví a naplňuje a věříme, že je to vidět na našich fotografiích.