bachovy_esence_poradna
12. kvě 2016
133 

Mají Bachovy esence kontraindikace? Jsou pro mě vhodné?

Pravidelně se mě klienti ptají na to zda mohou používat Bachovy esence pokud již berou klasické léky, mají plánovanou operaci nebo procházejí nějakým onemocněním.

Velkou předností Bachovy terapie je právě to, že NEMÁ žádné kontraindikace. Je to díky tomu, že jde o bioenergetickou medicínu, ne o bylinné výtažky. Bachovy esence léčí a harmonizují přímo naši energii, která pak řídí náš psychický a fyzický stav. Díky tomu:

  • nemají žádné vedlejší účinky
  • lze je kombinovat s jakýmkoli druhem klasické i alternativní léčby
    Do naordinované terapie Bachovky nezasahují, ale pomáhají léčbu urychlit a prohloubit. Výhodné je kombinovat Bachovy esence s klasickou léčbou (např. inhalátor pro astmatiky, antidepresiva, léky na srdce, krevní tlak, štítnou žlázu, léky na spaní atd.), ale i s alternativními postupy – rodinné konstelace, regresní terapie, kineziologie, NLP.
  • Bachovy esence fungují jako výborná prevence – posilují zdraví tím, že stabilizují naši psychiku. Ta je alfou a omegou péče o zdraví.
  • jsou bezvadným podpůrným prostředkem při léčbě
    Čím těžší onemocnění, tím je úloha psychiky zásadnější – motivace se vyléčit, chuť do života, umění opravdu „vypnout“ a spustit tak samoléčebné síly organismu jsou jediným klíčem k úplnému uzdravení. Možná také netušíte, že často jsou Bachovy esence využívány při léčbě rakoviny, závažných autoimunitních onemocnění nebo jako podpůrná terapie při Alzheimerově chorobě.
  • Bachovy esence mohou bez omezení používat ženy, které plánují otěhotnění a těhotné ženy. Často připravuji směsi na míru pro ženy, které procházejí IVF nebo je v těhotenství trápí velká únava, obavy z porodu nebo starosti ohledně změny životní role. Bachovky jsou skvělým pomocníkem při porodu a v období šestinedělí (adaptace miminka, sourozenců a rodičů na novou situaci).
  • dokáží řešit stavy, se kterými si klasická medicína někdy neví rady: stres, syndrom vyhoření, workoholismus, fyzická únava až únavový syndrom, apatie, výkyvy nálad, frustrace a agresivita, problémy se sebepřijetím, nedostatek radosti ze života až deprese, nejistota, stydlivost, potíže s adaptací (nová práce, stěhování apod.), závislosti (elektronika, jídlo, alkohol, drogy), fóbie a strachy (létání, klaustrofobie, řízení auta..)
  • osvědčená rychlá pomoc v případě náhlých událostí jako úraz, šok, konflikt, operace, zkoušky

Lída Salemová
Bachovky Praha
lida@bachovkypraha.cz
774 028 777
Fb: Bachovky Praha – Ludmila Salemová

Skype: ludmilasalemova

www.bachovkypraha.cz

Začni psát komentář...

Odešli