baja1122
13. čer 2022
388 

Bebelo - ne vždy stoprocentní pomocník pro dětské zadečky

#test_bebelo #recenze 

Zase se na mne pro jednou usmálo štěstí a byla jsem vybrána na testování produktu zde na modrém koníku. 

A co jsem testovala?

Pro tentokrát mi přišly poštou dvě balení plenek značky Bebelo, velikost 2 - mini (3-6kg).

Můj dnes téměř dvouměsíční syn měl v počátku testování necelých 5kg, tudíž velikostně by měly být téměř "tak akorát". 

 PRVNÍ DOJEM:

• plenky nemají chemický zápach
• plenky nemají kontaktní proužek
• plenky jsou velmi tenké a spíše "papírovější"

TESTOVÁNÍ

Začalo testování a já se velmi těšila. Bohužel hned první den jsem syna několikrát musela převléknout, neboť plenka někde protekla. Nejčastěji kolem jedné z gumiček u nožky. Snažila jsem se tedy plenky nasadit lépe, ale ani to nepomohlo.
Co musím ale říci a vyzdvihnout - syn se z plenek vůbec neoprudil a jeho kůži plenky svědčily, alespoň tedy za mne jedno velké plus.

NOC

Bohužel jsem během testování zjistila, že plenky opravdu nejsou vůbec vhodné na noc. Všechny noci, kdy jsem plenky využila, se syn ráno vzbudil s velkou mokrou skvrnou v postýlce nebo v naší posteli, když jsem ho měla u sebe. Takto jsem vyzkoušela asi 3 noci a nyní dávám na noc osvědčenější nepřemožitelné Pampers. 

SROVNÁNÍ A CELKOVÉ ZHODNOCENÍ

S posledním synem jsem se rozhodla trochu experimentovat a zkouším různé značky plenek - od zmíněných Pampers až po ekologické Kolorky, Molitex nebo Naty.
Po vyzkoušení plenek Bebelo se tyto plenky nestanou součástí naší domácnosti. Převažuje u mne spíše zklamání, protože Bebelo nejsou stoprocentní ani přes den a přes noc jsou absolutně nespolehlivé.
Já budu tedy pokračovat a zkoušet další značky - třeba právě takové, aby méně škodily našemu životnímu prostředí, ale právě aby byly také co nejspolehlivější - a bohužel Bebelo nesplňuje ani jednu podmínku.

A ještě něco nakonec - potěšilo mne, že se u mých krátkých zpráv ohledně testování několikrát rozjela docela rozsáhlá diskuze, tak můžete mrknout i tam, co psaly ostatní maminky. 

Tak zase třeba někdy příště s testováním dalších produktů! 🙂

#recenze_pleny_bebelo25

Začni psát komentář...

Odešli