1 / 1

    Chce to hledat, ale najdou se BF botky na každou nožku. Výběr je už nyní velký, to před 9 lety nebylo 😉
    Nyní mám úzkou pata a noha se mi z 8 cm roztáhla na 9. Od začátku miluji Leguano a teď už nosím i některé modely Vivobarefood a jiné. Ano je to moje závislost, nožky si hýčkám a kyčle a záda jsou též spokojené 🙂
    Jinak děti si nožky rozdělili. Jeden má po mě, řekla bych už normální noha, ani úzká ani široká. Druhý syn je ploutvonožec po tatínkovi a na ty sedí ty Fare......ale mám k nim výhrady jak na materiál, údržbu i vzhled...

    16. kvě 2023

    U nás máme všichni úzkou, takže výběr menší. Vždy mě štvalo, když jsme došli do obchodu, kde bylo spoooustu nádherných BF bot, změřili jim nohy a nabídli dvě značky z toho všeho...

    16. kvě 2023

    Já mám přesně nohu po otci širokou. Pro holku z 80 satych let velká nevýhoda. Nic mi nebylo. Vždy puchýře a krev...
    Naštěstí už je i v tomto výběr. Takže kluk je naprosto spokojený.

    16. kvě 2023

    Teď jsem byla kupovat boty,jedna se do žádných nedostala a druhá má dlouhou úzkou nohu, takže ve všem plave 🙈🤷. Když se nedostanu do speciálních krámů tak to je noční můra... V případě té široké koupit dámské boty k šatům jako dost problém 🙈. Lodičky si asi bude muset nechat ušít 🤷.

    16. kvě 2023

    Syn ultrauzka, kostnaty hubený kotnik, to je náročnější, dcera normální. Já spíš užší, ale prsty do ploutve, nemůžu mít ty boty, kde je to hodně sesikmene od palce k malíčku, nemám prsty tolik sestupně a tlačí mě prstenicek 🤪

    16. kvě 2023

    Mame nohy asi normalni, uplne uzke urcite ne, ale syn ma odmalicka sirokou ploutev v prstech (vsechny ve stejne urovni) a uzkou patu. Na nej sehnat cokoli je ocistec. S uzkou nohou se muze nosit cokoli, jak konfekce tak i bf, se sirokou bud boty o 3 cisla vetsi, nebo jsem nasla asi dvoje konkretni boty, ktere mu sedi.

    16. kvě 2023

    Ja mam hodne uzkou nohu a celkove malou, nosim velikost 34 nebo 35 a vypada to, ze dcera bude mit uzkou nohu po me. Snad tu nozku bude mit aspon o neco vetsi.

    16. kvě 2023

    Syn i dcerka oba mají širokou nohu a vysoký nárt,v Bf od malinka,výběr menší,ale už vím jaké značky jim sedí,tak nove nezkousim.mam širokou nohu a Bf zkusim já,zatím jsem měla kompromis.

    16. kvě 2023

    @janaa26 no s tim nemuzu souhlasit bohuzel... Dcera extremne uzka noha, uzka pata i kotnik, nizoucky nart a ke vsemu nejdelsi druhy a treti prst (ty ma stejne dlouhe) a to o vic ja 0,5 cm nez palec... A sehnat na ni BF boty je tedy nemozne, pokud nechci vsechny nechavat sit na miru (ke vsemu ty site na miru se nam od zadneho vyrobce vzhledove nelibi)... Kor kdyz ptrebuje spolecenske boty, na zimu spolecenske kozacky (potrebuje do kostela na ministrovani a tak).... Pokud tedy vis o BF na takovou nohu, tak budu vdecna za tip (rozmery 21,3 x 7,8)

    16. kvě 2023

    Mám krátkou širokou nohu, vysoký nárt a všechny prsty kromě malíčku stejně dlouhé. 99% bot má šikmou špičku pro dominantní palec. Tu špičku bych měla celou prázdnou. Vybrala jsem si Bf na BeLenka, špička prázdná, na Rockspring, vracela jsem, podrážka tak tenká, že můžu jít rovnou bosá. Už mě nebaví zkoušet boty a vracet. Syn úzká noha i pata, nízký nárt, Bf úplně bez problému. Druhý syn nohu po mně, horší výběr, ale dá se vybrat. Zdá se mi, že v pánských Bf je lepší výběr. Jenže já mám malou nohu a pánské by mi byly obrovské.

    16. kvě 2023

    Já mám "normální" nohu a děti také... Dcera má ale extrémně úzkou patu a kotník, takže mi ve všem lítá 😄 naštěstí je teď v BF obuvi obrovský výběr, to ani před těmi 5 lety nebylo, natož pak někdy před 10 🙈 a jde to dobrým směrem 👍 už jsou i pěkné 😄

    16. kvě 2023

    Ja mam vysoky nart a prekvapive zjistiju, ze spousta bf bot me kvuli tomu tlaci a nejsou vubec pohodlne… treba jedna ceska znacka, ktera se chlubi ze dela “boty navrzene fyzioterapeutem”, ma ty boty s prominutim uplne placate, jako ze vyska cele boty je treba 3cm, to ma fakt nekdo tak tenke nohy? 😅 a jeste mam hodne dominantni palec a prsty ustupuji jako schody, takze casto mivam problem, ze v nejsirsim miste nohy kde mam malicek, uz proste neni v bote pocitano s mistem na prst 😅 protoze normalni lidi ho maji treba o centimetr vyse… ty prsty dcera vypada ze bude mit po me, ale snad ne tolik, a jinak ma nohu uzkou a vzdy jsme bf boty vybrali. Ono vice mista v bote nevadi zas tak jako malo mista, taky se ledacos da stahnout, ale pokud v tom klokta nebo vidim ze bych musela silne sesnerovat tak to radsi neberu.

    16. kvě 2023

    Já mám normální, spíš užší, nejlíp mi sedí vivo, manžel je na tom podobně. Syn vysoký nárt, noha široká jak ploutev a dominantní palce 🙂 sedí mu beda, ale taky ne všechny druhy - takové ty plátěnky nižší, tak ty vůbec. To ho všude tlačí..

    16. kvě 2023

    Nevim kolik znamena uzka a kolik siroka, to samy nart. Nepoznám to 🤷‍♀️

    16. kvě 2023

    Já mám vysoký nárt a široká chodidla, nejstarší dcera totéž, prostřední má úzkou nohu a úzký kotník, ale vysoký nárt a nejmladší má taky širokou s vysokým nártem.

    16. kvě 2023

    @terezapolodnova přesně, když se rozdávaly nohy, musela jsem vyhrát zrovna tátovu extra širokou ploutev (a v 18 řešit operaci haluxu...). Přitom mamka i ségra ideální nohu.
    Děti mám podle všeho nohodokonalé a tak akorát po manželovi a babičce 😀.

    16. kvě 2023

    Mám extrémně úzkou s nízkým nártem a kostnatým kotníkem, navíc každou nohu jinak velkou o číslo. Sehnat jakékoliv boty je pro mě nadlidský úkol, natož BF, kdy je opravdu většina pro širší nohy. Ale mám, zimní, celoročky i sandály, dokonce i baleríny a vím o dalším modelu, který mi sedí! Děti mají nohu spíš po mě, ale muž taky nemá nijak širokou nohu, má "normální", takže geny k široké noze u nás asi vůbec nejsou.

    16. kvě 2023