icon
1 / 1
avatar

Sušené droždí moc nepoužívám, ale když už, smíchám vše dohromady a nechám vykynout. U klasického droždí udělám omládek a pak až ostatní suroviny.

Odpověz
8. bře 2022
avatar

Sušené se sype rovnou do těsta a nechává se kynout dohromady. Teda já to tak aspoň vždycky dělám

Odpověz
8. bře 2022
avatar

Suseny davam do mouky

Odpověz
8. bře 2022
avatar

ja delam kvasek i ze susenyho, vypadá ok

Odpověz
8. bře 2022
avatar

@nijij tak já dělám kvásek i že sušeného

Odpověz
8. bře 2022
avatar
Odpověz
8. bře 2022
avatar

Zamíchala si to když si to nasypala do vody?

Odpověz
8. bře 2022
avatar

Protože tohle podle mě dobře vzejítý kvásek není

Odpověz
8. bře 2022
avatar
bakaci
autor

Tak jsem hodila nový příspěvek...jak to dopadlo 😤

Odpověz
8. bře 2022
avatar

Ja teda používám normalni droždí,necham ho “vybublat” v mliku nebo u pizzy ve vodě zvlášť.Pak suroviny teprve smicham.U těsta na pizzu prisypu mouku,kdyz je potřeba,aby se nelepilo.Zadelam normálně metlama na těsto,pak upravim do bochanku a necham kynout v teple 🍕.

Odpověz
8. bře 2022
avatar
Odpověz
8. bře 2022
avatar

Já dělám pizzu že sušeného, ale všechno smíchám dohromady a pak nechám kynout

Odpověz
8. bře 2022
avatar

Četla jsem pozdější příspěvek. Kvásek byl, ale pozdější postup byl špatný. Mouka a olej

Odpověz
8. bře 2022
avatar

@bara88 byl v pořádku

Odpověz
8. bře 2022