Mikuláš u Bamboolika naděluje již dnes!

    Vážení zákazníci,

    Mikuláš se u Bamboolika stavil o něco dříve a nechal nám tu spoustu krásných dárků!

    Pro maličké i větší mazlíky je tu Deka Muchlínek – měkoulinká mazlicí deka z kombinace chlupatého wellsoftu a hladkého bambusu s elastanem ve čtyřech krásných barvách: vanilkové, čokoládové, švestkové a tmavě modré. V létě chladí, v zimě hřeje, děti ji prostě zbožňují. Testováno na (nejen vlastních) dětech! Smile

    Pro ty, kdo každý rok zápolí s rolemi papírů a izolepy a po Štědrém dnu jim pak srdce krvácí nad kontejnery plnými papíru, jsou tu další vánoční pytlíčky. Balení i rozbalování s nimi je hračka, lze je využít opakovaně, a to nejen na balení dárků. A jsou prostě krásné.

    Mnozí na ni již dlouho čekají, pro jiné bude překvapením … Limitovaná kolekce svrchních kalhotek a plen AIO je tu! Holčičkám budou slušet růžové kytičky, všem dětem budou něžně houkat barevné sovy láskyplné vzkazy jako Whoooooo loves you? I do! (Pozor, méně odolným jedincům hrozí, že budou nadšeně houkat i celé Vánoce! Smile)

    Kalhotky z limitované kolekce si můžete vybrat i k novým sadám z vícevrstvých plen, které vynikají především svou variabilitou a nízkými náklady.

    Kromě těchto novinek tu máme pro vás opravdu sladkého Mikuláše! Ke každé objednávce nad 800 Kč dostanete dárek navíc: roztomilé 50gramové balení zdravého instantního kakaa Franko. Žádné konzervanty, jen kakaový prášek a třtinová šťáva

    čokoládovny troubelice

    – a přitom snadná příprava. Franko nás nadchlo – a věříme, že nadchne i vás.
    Přejeme vám krásného Mikuláše

    Vaši Bamboolici