bara_itesco
26. zář 2015

7 tipů proč nakupovat potraviny on-line

Ušetřete čas, síly i peníze, a to ať jste doma s dětmi, vracíte se pozdě z práce, právě jste přijeli z dovolené, nebo zrovna onemocněli. Víte, k čemu všemu lze využít službu Tesco Potraviny on-line?

Díky této službě si snadno naplánujete nákup z pohodlí svého domova na dobu, kdy ho potřebujete, nikdy nenecháte nákupní seznam doma a jednoduše na nic nezapomenete. To proto, že si můžete hned zkontrolovat, jaké potraviny vám zrovna dochází, a do pomyslného košíku si je přidat. Zároveň nakupovat může celá rodina, protože aplikace umožňuje průběžně přidávat zboží z různých zařízení najednou. Žádný mlsný jazýček tak nezůstane opomenut.

Rychle nakoupíte oblíbené potraviny, ale zároveň pořídíte jen to, co skutečně potřebujete. Odpadne také stres ve frontě u pokladny a trápení s těžkými taškami. Místo toho všeho si užijete více volného času se svou rodinou nebo přáteli.

Nákup potravin on-line se hodí pro každou příležitost.
1. Chceme si usnadnit pravidelné nákupy
Už vás nebaví čekání ve frontách a tahání těžkých tašek. Užívejte si snadný výběr oblíbených potravin a nakupujte, kdy potřebujete a na kdy potřebujete.
2. Chceme pomoci starším rodičům a prarodičům
Pro vaše rodiče a prarodiče je nakupování velmi náročné a vysilující. Pomozte jim s nákupem a pořiďte jim pravidelně vše, co potřebují.
3. Onemocněli jsme
Necítíte se dobře a nemáte sílu na cestu do obchodu. Nechte si nákup doručit až k vašim dveřím a zůstaňte v pohodlí svého domova.
4. Pořádáme velkou oslavu
Pořádné oslavy, večírky a grilovačky se neobejdou bez bohatého občerstvení. Objednejte si velký nákup s doručením v tento výjimečný den.
5. Chystáme se na chalupu
Vyrážíte na chalupu a nechcete si ubírat čas z víkendu velkými nákupy. Nechte si vše dovézt až na chalupu, nebo využijte službu Klikni a vyzvedni a připravený nákup si naložte cestou.
6. Vracíme se z dovolené
Přijedete z dovolené, máte hlad, ale naprosto prázdnou lednici. Už nemusíte z dovolené mířit rovnou do supermarketu, nákup si objednáte na dobu svého návratu.
7. Stěhujeme se do nového
Nové bydlení přináší spoustu radosti i povinností. Nechte si přivézt čisticí prostředky na velký úklid a vybavte si svou novou spíž.

Pokud vás zajímá, jak to vypadá, když za vás nakupujeme my, zveme vás na prohlídku fotoalba: http://www.modrykonik.cz/blog/bara_itesco/album/nakupuje-za-nas-itesco-cz-zx27c1/
A že jste to ještě nezkoušely? Tak hurá na virtuální nákupy na nakup.itesco.cz! Navíc jsme pro vás připravili slevový e-kupón v hodnotě 120 Kč na váš první nákup.

Začni psát komentář...

Odešli