barcuca
30. čer 2017
247 

Testuje celá rodina

Na začátku mé recenze bych ráda poděkovala teamu modrého koníku za to, že jsem se mohla zapojit do testování tohoto produktu.  Nemohla jsem tomu uvěřit ani ve chvíli kdy jsem v ruce držela balíček, který mi předávala mamka se slovy: ,,Už zase utrácíš?“ A já ji mohla s klidným svědomím říct, že ne, že budu testovat. V tu chvíli jsem si připadala dost důležitá. Ach…jak málo stačí k radosti na rodičovské.

Výrobky přišly zabalené v úhledném balíčku spolu s prospekty o výrobku. Jsem sobec a balíček jsem si ,"natajnačku“ rozbalila sama… Schovaná před dcerou. No co. Nemusí všechno rozbalovat ona=).

Testovali jsme dva výrobky gel a senzitiv roztok. Od narození dcery se snažím používat přírodní produkty, takže jsem byla ráda, že actimaris tuto podmínku splňuje. Co mě nemile překvapilo je poměr cena a velikost balení. Někde jsem četla, že gel voní jako moře… No podle mě to spíš je vůně čerstvě vychlorovaného bazénu, což mi nevadí. Mám ráda vůni sava a dezinfekce (nejsem těhotná a ani nejsem blázen).

Do testování se zapojila celá rodina. Od 2 leté dcery po babičku. Jakmile dcera viděla mastičku, hned si musela namazat pidi ranku na nožce. Pravděpodobně jí to trochu štípalo, ale nic co by nevydržela. Jsem zastáncem tvrzení, že co štípe, to léčí.

Aniž by to bylo plánové, hned v pondělí mi z práce přijel další testovací vzorek v podobě mého ,,šikovného“ manžela, který si popálil ruku. Popálenina byla docela ošklivá. Po vykoupání jsem mu ránu vyčistila roztokem, a poté namazala gelem. Tvrdil, že ho to dost štípe. Co bylo zvláštní. Večer si namazal ruku ještě jednou a držel se hesla čím víc tím líp a na ránu si dal pořádnou vrstvu. Udělal se mu takový gelový strup, který mi byl sympatický, jelikož se mastička hned neotřela. Ránu jsme mazali každý den a musím říc, paráda. Rána je zahojená. Ano zůstala jizva, ale to se po takové popálenině dalo čekat.

Další úraz byla odřenina mojí dcery. Brala si ze skříně tričko a záda si odřela o roh skříně. Hned jsem jí to namazala gelem. Ani o tom nevěděla, takže to ani nepálilo. Tady byl účinek opět parádní. Po odřenině nebylo po dvou dnech ani památky.

Dále testovala moje mamka na plíseň na rukách. Mazala každý den a tady moc gel nezabral. Nulová změna.

I když jsem nešikovná, já jsem žádný úraz za 14 dní neměla. Až teď poslední dva dny mě napadlo mazat si gelem velký vnitřní uher v třísle. Nicméně na nějaké závěry je ještě brzy.

Actimaris výrobky nebudou asi tak všemocné, jak se psalo na letáčcích. A na každého zabírá něco jiného. Asi je potřeba si to vyzkoušet. Za nás mohu gel doporučit na odřeniny a popáleniny.

#test_actimaris

30. čer 2017

Začni psát komentář...

Odešli