barovaanicka
10. lis 2017
177 

Štěstí sedne i na vola aneb jak jsme testovali Hami 2

Znáte to, dnes je to všude samá hra a soutěž, sedíme u mobilu a pořád někde kopírujeme, vypisujeme, hlasujeme a stále nevyhráváme. Díky bohu za "koňa", který na nás matky pořád myslí a jednou myslel i na mě, když mi napsal bezva zprávu, že nám umožní testovat mlíčko Hami 2.

Jmenuji se Anička, je mi 27 let a testovala jsem spolu s mou 10-ti měsíční dcerou Béatou.

Nejenom, že pošťák zvoní dvakrát, ale dokonce i kurýr 😂  Chudák byl celý promočený, technika mu selhala, nicméně balíček úspěšně doručil.

Balík mě mile překvapil hned dvakrát. Netušila jsem, jakou gramáží mléko Hami 2 disponuje, nicméně jsem určitě nečekala více nž jednu krabici. No a také mě velice potěšil připojený milý vzkaz 😊

Všechno bylo vybaleno a hurá na testování. Ujala se toho samozřejmě hlavní aktérka 😂

Úkol zněl jasně, všechno vypít. Zvládla to na jedničku 😊 Vzhledem k tomu, že jsme od narození vyzkoušeli několik UM, s přechodem na Hami 2 nebyl vůbec žádný problém. A s bolavým bříškem neměla Bea nikdy problémy a ani tohle se nezměnilo.  Takže teď je na mě abych to celé zhodnotila 😊

Balení moc dobře znám od jiného mléka, takže mě velmi potěšilo. Vzhledem k tomu, že nepoznám teplotu mléka na hřbetu ruky, mléko před podáním ochutnávám. Bohužel mě chuť mléka poněkud zklamala, příjde mi planá oproti mléku které používáme běžně. 

Několikrát se mi během připravy stalo, že se prášek nerozpustil a ne a ne to rozmíchat a musela jsem mléko vylít a udělat znovu. Je možné, že je to mýma nešikovnýma rukama, ale mléko připravuji pořád stejně a nikdy dříve se mi to nestalo. I po vypití láhve zůstávalo mléko nerozpuštěné v savičce. A co se Beatky týka, mlíčko vždy vypila, je to jedlík, ale hodně brzy po něm měla hlad.

Závěrem bych chtěla uvést, že i přes to nemohu říct, že Hami 2 nedoporučuji. Každé dítě je přeci jiné a každému vyhovuje něco jiného. My jsme velice rádi, že jsme Hami 2 mohli vyzkoušet, i když naši stávající značku nevyměníme. 

Chtěla bych tímto poděkovat "koňovi" za možnost testování 😊

#test_hami2

Začni psát komentář...

Odešli