moni92
    13. lis 2017    Čtené 174x

    Jak se testovalo mlíčko Hami 6+ u Navrcků

    Ahoj, jsem maminka Monika a mlíčko jsme testovali se synem Zdeněčkem, který  10.11. slavil svůj první rok.

    Syna jsem kojila do 10 měsíců a byla jsem za to neskutečně ráda, protože od 3m to byl boj s každým kojením. Od 6m jsme postupně zaváděli příkrmy a Zdenda dlabal jak otesánek. Pak ale po 9m se začal zhoršovat spánek a kojila jsem v noci co chvilinku... Docházelo mlíko a tak jsme přešli na UM. Na trhu je takový velký výběr, že se v tom člověk ztrácí a ceny některých jsou do nebe volající!!

    Každá maminka chce pro svého prcka to nejlepší, jenže nikdo neporadí které to je, protože každé dítě je jiné. Začali jsme na mlíčku HiPP, ale pořád mi něco říkalo že to není ono. Tak jsme zkusili mlíčko z dm, to ale ani neteklo z flašky, a pak koník vyhlásil testování mlíčka Hami 6+ a já se to rozhodla zkusit. Věřila jsem že nás vyberou.

    A taky se tak stalo... Byli jsme vybráni. Radost byla obrovská. Strašně jsem se těšila že syn bude spinkat lépe, nebude ho bolet bříško a já se třeba konečně vyspím. Testování probíhalo od pondělí. Balíček jsme vyhlíželi už v pátek, ale nakonec si k nam našel cestu až v pondělí, a tak jsme se do toho hned pustili.

    Musím přiznat že po prvních 3 nocích jsem začala propadat panice, protoze syn nespal, byl každou noc od pulnoci vzhůru 2 až 3h. Byla jsem vyřízená a měla sto chutí v testování nepokračovat!! Něco mi ale našeptávalo ať vydržím... Další noci už syn spal lépe, sice se budil, ale stačil dudlík a spinkal dál. Syn pije mlíčko v 8 večer, pak ve 2 v noci a v 6 ráno.... Takto to trvalo do 10 dne testování. 2 krabice mlíčka (800g) nám stačili na 16 dní. Poslední dny kdy jsme testovali jsem už začala uvažovat že u mlíčka zůstaneme...

    A jsem ráda, že jsem se tak rozhodla, koupili jsme další krabici mlíčka,  syn spí čím dál tím lépe (a to i teď když je nachlazený) nyní má syn mlíčko v 8 večer, pak až ve 4 ráno a pak spinká do 8 h kdy dostane další mlíčko. Prostě mu asi jen trvalo delší dobu si na mlíčko zvyknout a proto vám všem kdo chcete mlíčko zkusit a hned po první noci se nebudou dít zázraky doporučuji vytrvat, nebudete litovat....

    Nyní mlíčko doporučuji kudy chodím!!

    lucie13417
    13. lis 2017    Čtené 204x

    Zkušenosti s fermentovaným mlékem Hami 6+

    Máme pro Vás skvělou zprávu! Jedinečné fermentované mléko Hami 6+, ktré jsem na koníku v minulosti už úspěšně  otestovali a pozitivně zhodnotili, otevírá testování pro další bříška. A vy máte šanci se toho zúčastnit!

    Začetla jsem se do článku na koníkovi.

    Již v minulosti jsem to testování viděla, ale některé mě neoslovili, nebo jsem prostě nebyla zrovna ta maminka, kterou hledají.  Tento článek mě, ale hned na první pohled zaujal, protože Hami 0+ můj syn má moc rád. Tak proč nezkusit i pokračovat.

    Napsala jsem krátký komentář.

    „Ahoj, jmenuji se Lucie. Mám šesti měsíčního Sebastianka a zrovna dneska jsem si říkala, že musím jít koupit další Hami. Už máme zbytek 0+ a chceme začít 6+. Malého jsem nikdy nekojila, protože mám po operaci poprsí se zdravotních důvodů. Najít vhodné mléko, byl opravdu problém. Hami bylo snad až jako čtvrté v pořadí. Možná se říká to nejlepší na konec. Prcek, měl od malička problémy s kakáním a bohužel rektální rourka byla u nás na denním pořádku. Až teď v pátém měsíci se to konečně upravilo a mi máme doma šťastné a usměvavé miminko. Ráda bych se zapojila do testování. ….

    Za pár dnů jsem měla ve zprávách vzkaz, že nás vybrali a že k nám putuje mléko Hami 6+. Za což oba moc děkujeme.

    Mléko dorazilo v pořádku. Plné dvě krabice 800 g dobroty.

    Kontrola hned proběhla.

    Už jsme doma jedno měli rozdělané. Koník hlásil, že se už dříve testovalo. Tak jsem si ráda přečetla, jaká byla spokojenost. Byla jsem mile překvapená.

    Ve víku je možnost umístit odměrku, aby nemusela být zabořená v prášku. Což je super. To ocenil i manžel. Když dělám kolikrát mléko v rychlosti, spadne mi odměrka do prášku. A pak ji „lovit“ , ruce od prášku… No určitě to taky znáte.

    Druhým kladem byl zarovnávací rožek. Vždycky jsem to musela o něco zarovnávat a ztrácela tak drahocenný čas, kdy malý nedočkavě čekal, až to bude. Jen bych ho možná brala i na druhé straně, protože jsem levák. Ještě bych byla ráda, kdyby to bylo uvedeno třeba i na krabici, nebo více zvýrazněno, než jsem si toho všimla mi poměrně trvalo.

    K samotnému mléku, nemám ani co vytknout. Dobře se nám rozpouští, sice trochu pění, ale to ničemu nevadí a stejně musím občas použít Espumisan (kapky na "prdíky"). Ten pěnu srazí.

    Sebastiankovi  chutná, i když není mlékový. Snažíme se co nejvíce přejít už na normální jídlo, ale mléko má stále ráno a večer na noc, kdy si rád i přidá. Bříško ho po něm nebolelo ani jednou.

    Musím napsat, že jsme byli velice spokojení a můžu všem jen doporučit. Nejsem z těch maminek co načítají přesné složení všech značek mléka, kolik je přesný poměr vitaminů, minerálů a podobně.

    Beru to spíše "vyzkoušíme a uvidíme",  tady jsem viděli. Malý usměvavý s plnou pusou mléka. A to mi stačí. 

    nijij
    13. lis 2017    Čtené 198x

    Naše první zkušenost s Hami mlékem

    Než začnu psát naši zkušenost s Hami mlékem 6+ ráda bych vám představila svého syna Jonáše je mu 10 měsíců a je to hrozný mlékař. 

    Jako miminko měl problémy s vyprazdňováním. Několikrát denně jsme museli použít rourku, aby se mu ulevilo. Jenže tu nastával problém. Ano, ulevilo se mu ale automaticky dostal hlad. Parádní kolotoč. Takže jsme snad vyzkoušeli všechna mléka co byla na trhu. Časem se problémy ustálily a m se dostaly do nějakého režimu, dokud nezačaly zuby a příkrmy.

    Dostaly jsme možnost vyzkoušet Hami 6+.

    Balíček přišel v den testování. Naštěstí má Jonáš mléko už jen na večer a hlavně noci, kdy si rád dá tu svoji lahvičku. První flaška byla vypitá asi v rekordním čase (očividně mu to chutnalo).

    První dvě noci spinkal kromě jedné flašky ve 23:00 až do rána. PARÁDA ! Díky Hami 🙂

    Ale i tak si našla noc kdy jsme si doslova užívaly noční hrátky.

    Bříško si postupně zvyklo, stolice byla pravidelná ranní. Vymizely bolesti a Jonášek byl zase pokojené batole.

    Velkou výhodu Hami mléko má, že dóza má 800 g, tudíž nám vydržela o několik dní déle, než naše předešlé mléko. A oproti ostatních mlék nesmrdí, má příjemnou vůni a chuť. Nevýhodu vidím v tom že odměrka je skutečně krátka. Při vybírání posledního prášku jsem musela rukou doslova hrabat v dóze.

    A takto vypadaly naše rána po dobu 2 týdnů, co jsme mléko testovaly 🙂

    Kdybych to měla shrnout. Jonášovi mléko chutnalo, neměl problém ho vypít. Každému mimču bude vyhovovat něco jiného. Ale maminky nebojte upustit od starých značek a vyzkoušejte něco nového. Doufám, že budete spokojení tak jako my.

    Tímto bych chtěla poděkovat koníkovi za možnost testovat a doufám, že se opět dostaneme k nějakému testování.

    Děkujeme

    tyna05102012
    12. lis 2017    Čtené 124x

    Filípkovo testování mléka Hami 6+

    Když se na Modrém koníku objevilo testování nového fermentovaného mléka Hami 6+ ni na vteřinu jsem nezaváhala a zkusila štěstí. 

    Po ukončení výběru testujících jsem zjistila, že jsme s Filípkem byly vybráni, abychom mléko testovali (teda spíše Filípek aby testoval 🙂). Okažitě se s námi pomocí zpráv spojil koník a napsal bližší informace k tstovaní, a dy mlíčka dorazí.  Mléko nám přišlo domů za 2 dny hnes sme h rozbalili a začali testovat.

    Už při rozbalení krabice s mlékem mě mile překvapil "držáček" na odměrku, moc šikovná věc! 🙂 Jinak směs na přípravu mléka je hodně jemná a při smíchání s vodou se dobře rozpouští. Filípek mlíčko Hami přijal hned bez problému a bylo vidět, že mu i chutná, protože hned na poprvé vypil 300 ml. 🙂

    Dříve jsme vyzkoušeli dost mlék, jako např.: Bebu, Nutrilon..., ale až tohle mléko Hami 6+ malému opravdu sedlo. Neměl žádné bolení bříška a v noci mi krásně spal bez jakéhokoliv buzení.Mě samotné mléko přijde super na přípravu a i jsem ochutnala a přijde mi opravd nejlepší, co jsme kdy měli. Zároveň si myslím, že mléko hami se řadí mezi ty lepší mléka za celkem dostupnou cenu, v některých obchodech a e-shopech se dá sehnat opravdu za "levno".

    Takže na závěr. Mléko Hami 6+ bych maminkám určitě doporučila, aby vyzkoušeli ( dají se sehnat i malé pytlíčky jen na otestování). Mě mléko vyhovvaalona přípravu a Filípkovi celkově taé sedlo a má ho rád 🙂

    Ještě bych chtěla poděkovat Modrému koníku za to, že nás vybralo a my jsme tak mohly otestovat a vyzkoušet toto mlíčko, u kterého už zůstaneme 🙂

    nellie87
    11. lis 2017    Čtené 158x

    Jak jsme testovali Hami 6+

    Možná jste si všimli - nedávno byla na koníku možnost přihlásit se do testování mlíčka Hami 6+.  Jelikož je malá na UM prakticky od narození a pár mlíček už vyzkoušela,  některá úspěšně, některá méně, rozhodli jsme to zkusit a přihlásit se, s Hami jsme zkušenosti totiž neměli.

    Přiznám se, že mě mlíčko ještě nedávno nijak moc neoslovilo, navíc mě maličko odrazovala cena. Až pár týdnů před vyhlášením testování, byl v jednom nejmenovaném časopise zveřejněn test batolecích mlék a Hami dopadlo víc než dobře. V tu chvíli jsem se o něj začala docela zajímat a když bylo testování na koníkovi, nešlo odolat 🙂 A právě díky tomu testu zvěřejněném v časopise jsem měla na mlíčko poměrně velké nároky. Zajímalo mě, jestli je to nafouknutá bublina a nebo je mlíčko skutečně tak TOP 🙂

    Obal

    Když mlíčko dorazilo, byla jsem mile překvapená praktickým balením. Žádné sáčky, žádné přesypávání, prášení apod. Stačilo odtrhnout plastovou pojistku na víku, stáhnout horní obal a mlíčko bylo připraveno k servírování!

    Takže co se týče prvního dojmu, pratičnost balení předčila očekávání. Ideálně použitelné i na cesty, opradu není nutné nic chystat dopředu. Doma je to samozřejmě o to jednodušší.

    Balení mlíčka má navíc 800 g (většinou mají UM 600 g) takže pokud je někdo překvapen cenou, jako jsem byla kdysi já, není to vždy úplně tak, jak to vypadá 😉

    Mlíčko díky větší gramáži vydrží samozřejmě déle a vy nemusíte tahat domů tolik krabic.

    Složení

    Nevím, zda jste někdy studovali složení batolecího mléka, které dáváte svému miminku. Já ano, a to nejednou. Při bližším ohledání zjistíte, že více méně všechny mlíčka mají zhruba stejné složení, stejné látky, podobné množství vitamínů apod. Samozřejmě všichni výrobci se složením mlék snaží co nejvíce přizpůsobit mateřskému mléku. Kojení je prostě kojení, ale když už to není možné, člověk se snaží tomu miminku dát i tak to nejlepší co jde 🙂 

    Někteří výrobci splní jakýsi základ a někteří jdou se složením ještě dál, tak aby bylo miminko, popřípadě i jeho maminka, ještě více spokojené!

    A jsme u toho - mlíčko Hami je, jak možná víte fermentované. Co to znamená?

    Fermentace znamená dělat věci přirozenou cestou. Fermentace je nejstarší technologický proces zpracování potravin, obecně se nazývá kvašení nebo zrání. Mléčné fermentované potraviny jsou potraviny, které prošly přirozeným procesem, ve kterém se přírodní bakterie živí cukrem přítomným v mléce a tvoří kyselinu mléčnou. Tento proces chrání potraviny a vytváří prospěšné enzymy, b-vitamíny, Omega-3 mastné kyseliny a různé kmeny dobrých bakterií. Potravina se tak stává lépe uchovatelná, má více vitaminů, je chutnější a stravitelnější.

    (viz. https://www.klubmaminek.cz/cs/clanek/1038/zdrave-zazivani-fermentovane-potraviny)

    Dle zveřejněného testu navíc mlíčko HAMI neobsahuje žádné nežadoucí látky.  Což pro mě osobně bylo hodně důležité zjištění. I když jak se říká důvěřuj, ale prověřuj. A tak jsme testovali a testovali 🙂

    V tomhle je HAMI prostě nadstandardní!

    Praxe

    Testovat jsme začali hned, jak mlíčko dorazilo. Naše malá princezna má 10 měsíců a papá 5x-6x denně. Z toho ráno hned po probuzení a večer před spaním samotné mlíčko. Přes den kombinované s obědem nebo svačinou. Je to velký a hlavně vybíravý jedlík.

    Prášek pokračovacího mléka Hami 6+ je úžasně rozpustný. Nedělá hrudky, nemusí protřepávat věčnost 🙂 Další velké praktické plus! (pozn. Na rozpustnost upozornila i babička při hlídání - která neměla o testování ani ponětí.)

    Určitě jste někdy ochutnali UM 🙂 Kdo ne, ochutnejte! Zde jsem byla hodně překvapená. Hami mlíčko 6+ nejen že krásně voní, ale kupodivu i dobře chutná. Není cítit nijak chemicky a chuťově není nijak protivné. Ne, že bych ho malé potají upíjela! Každopádně když jsem poprvé ochutnala UM jiné značky při testování teploty, byla jsem mírně znepokojena tím, jak nedobré mlíčko musí to moje malé miminko papat. U Hami je to jiné! Hami chutná a voní!

    Při testování mlíčka Hami 6+ jsem byla spokojená nejen já, ale i moje malá princezna. Bylo vidět, že jí změna chuti vyhovuje. Bříško jí netrápilo a spinkala jak andílek celou noc 🙂 

    Když nám docházelo mlíčko z testování už jsem pomalu začínala sledovat, kde se dá výhodně koupit další krabice mlíčka Hami 6+, protože rozloučit jsme se s ním opravdu nechtěli!

    Tímto děkuji koníkovi za možnost testovat, byla to fajn zkušenost a díky ní máme doma zásoby nového mlíčka 🙂  

    Maminka Helena s princeznou.

    p.s. Mimino si momentálně vychtnává poslední Hami dne a jde do hajan.

    barovaanicka
    10. lis 2017    Čtené 177x

    Štěstí sedne i na vola aneb jak jsme testovali Hami 2

    Znáte to, dnes je to všude samá hra a soutěž, sedíme u mobilu a pořád někde kopírujeme, vypisujeme, hlasujeme a stále nevyhráváme. Díky bohu za "koňa", který na nás matky pořád myslí a jednou myslel i na mě, když mi napsal bezva zprávu, že nám umožní testovat mlíčko Hami 2.

    Jmenuji se Anička, je mi 27 let a testovala jsem spolu s mou 10-ti měsíční dcerou Béatou.

    Nejenom, že pošťák zvoní dvakrát, ale dokonce i kurýr 😂  Chudák byl celý promočený, technika mu selhala, nicméně balíček úspěšně doručil.

    Balík mě mile překvapil hned dvakrát. Netušila jsem, jakou gramáží mléko Hami 2 disponuje, nicméně jsem určitě nečekala více nž jednu krabici. No a také mě velice potěšil připojený milý vzkaz 😊

    Všechno bylo vybaleno a hurá na testování. Ujala se toho samozřejmě hlavní aktérka 😂

    Úkol zněl jasně, všechno vypít. Zvládla to na jedničku 😊 Vzhledem k tomu, že jsme od narození vyzkoušeli několik UM, s přechodem na Hami 2 nebyl vůbec žádný problém. A s bolavým bříškem neměla Bea nikdy problémy a ani tohle se nezměnilo.  Takže teď je na mě abych to celé zhodnotila 😊

    Balení moc dobře znám od jiného mléka, takže mě velmi potěšilo. Vzhledem k tomu, že nepoznám teplotu mléka na hřbetu ruky, mléko před podáním ochutnávám. Bohužel mě chuť mléka poněkud zklamala, příjde mi planá oproti mléku které používáme běžně. 

    Několikrát se mi během připravy stalo, že se prášek nerozpustil a ne a ne to rozmíchat a musela jsem mléko vylít a udělat znovu. Je možné, že je to mýma nešikovnýma rukama, ale mléko připravuji pořád stejně a nikdy dříve se mi to nestalo. I po vypití láhve zůstávalo mléko nerozpuštěné v savičce. A co se Beatky týka, mlíčko vždy vypila, je to jedlík, ale hodně brzy po něm měla hlad.

    Závěrem bych chtěla uvést, že i přes to nemohu říct, že Hami 2 nedoporučuji. Každé dítě je přeci jiné a každému vyhovuje něco jiného. My jsme velice rádi, že jsme Hami 2 mohli vyzkoušet, i když naši stávající značku nevyměníme. 

    Chtěla bych tímto poděkovat "koňovi" za možnost testování 😊

    asashley
    9. lis 2017    Čtené 239x

    Testování Hami 6+

    Ahoj, jmenuji se Adéla je mi 28 a jsem maminkou půlročního chlapečka Robinka. Zrovna jsem dodělávali poslední Bebu, když jsem byli vybráni na testování nového mlíčka od Hami. Robinkovi bylo za pár dní půl roku, takže to vyšlo úplně krásně. A musím taky říct, že nebýt testování, asi bych prostě dál pokračovala v Bebě. 

    Robinek byl přikrmovaný prakticky od narození. Po porodu byl 3 dny na JIPu. Bohužel nikdo se mě na nic neptal a než se mi rozjelo mlíko začali ho přikrmovat. Od začátku jsme tedy byli v totálně začarovaném kruhu... To tady, ale řešit nechci. 

    Z porodnice jsem tedy odjížděli z Bebou HA 1, nikdy s ní nebyl problém, ale protože v naší rodině nejsou alergici, změnila jsem ji za klasickou Bebu Optipro Comfort 1. Doktorka mi na každé kontrole vyloženě vnucovala mlíčko Hami. Venku byl obří plakát s Hami a všechny letáčky byly od Hami. Takže už z principu jsem si říkala, že když mu Beba vyhovuje nebudu to měnit za Hami jen proto, že má doktorka s touto firmou asi nějakou spolupráci (to si jen myslím, nevím to). 

    Když jsem začali s příkrmy kolem 4 měsíce, začínala jsem mít pocit, že mu Beba přestává chutnat, protože najednou jí vůbec nechtěl. Zkusili jsme i Nutrilon, ale to bylo ještě horší, takže jsem význam přikládala spíše příkrmům, že už chce prostě jídlo a nijak jsem to neřešila. 

    Spánek se taky hodně zhoršil. Od začátku nám Robinek spal celou noc a poslední měsíc se budil sice jen na dudlík, ale několikrát za noc. Spánek měl vyloženě neklidný. Opět jsem význam přikládala spíše motorickému vývoji než čemukoliv jinému. Kaši na noc jsem zkusila jednou a víckrát to dělat nebudu. 

    Potom přišla výhra a testování Hami. 

    Měla jsem radost, protože jak už jsem psala výše, sama bych tuto značku nekoupila. Nijak mě nelákala. A světě div se, Robinek opět pil mlíko s chutí a vyloženě bylo vidět, že mu chutná. Večer u toho nedělal cirkus jako jindy. A co je na tom všem nejlepší. Spánek se nám opět zlepšil. Je jasné, že tady může být více faktorů, které to ovlivňují, ale já si myslím, že i mlíčko tomu dost přispělo. 

    Robinek chodí spinkat v 18.30, budí se kolem 4-5 a potom spinká dál do 7.30. Co víc si může máma přát?! 

    Mlíčko Hami pije Robinek v ty 4 hodiny a potom ke každému jídlu když mám pocit, že toho snědl málo a ještě mu nabídnu -  to vypije maximálně 90 ml. Plné dávky pije jen ráno a večer. 

    K snídáni má nemléčnou rýžovou kaši taky od Hami, kam mu přidávám přesnídávku, pak masozeleninový příkrm, přesnídávku a večerní mlíčko. 

    Moc se mi líbí doza, ve které je mlíčko Hami. Velmi praktické je víčko, kam se dává odměrka. Manžel mě totiž neskutečně vytáčel tím, že tu odměrku hodil do té pixly a ta pak byla celá od prášku. Další plus je, že prášek nesmrdí a i když jsme měli ze začátku pocit, že se hůř rozpouští. Když ho dám přímo do lahvičky a protřepu s ní, tak se prášek hezky rozpustí. Což u Beby nešlo, takže jsem to museli rozmíchat ve skleničce a pak přelévat do lahvičky. Další plus je za mě cena. V akci v obchodě bývá za 299,- když si ale na internetu člověk najde balení po více kusech cena je i 275,- což je za mě super. Bebu jsem kupovali za 379,-.

    A na závěr bych ráda uvedla, že kapičky na bolení bříška už prakticky nepoužíváme. Ano, může to být vývojem, ale určitě má zásluhu i mlíčko Hami. Takže u nás je jasná známka spokojenosti, že již máme načnuté 3 balení a brzy nám pošta doručí dalších 6 kousků. 

    Celkové hodnocení: 

    + praktický obal

    + praktické umístění odměrky

    + dobrý vliv na trávení, syn už netrpí bolestí bříška

    + cena

    + jemný prášek

    + dobrá rozpustnost 

    - žádné

    Tímto bych ráda poděkovala týmu z Modrého koníka, kteří nám umožnili testování mlíčka Hami 6+. 

    ivjulin
    8. lis 2017    Čtené 210x

    Jak jsme testovali Hami 2

    Ahoj, jmenuji se Ivona a jsem mamkou 2 malých raubířů 🙂 Starší syn Lukášek (3r), který od miminka nemá problém s jakýmkoliv jídlem, zato mladší Ondra (10m) zase od miminka s krmením bokoval jak se jen dalo.

    Kojení nám šlo měsíc a pak to šlo z kopce, začali jsme zkoušet různé UM, ale kroutil se po nich jak žížala, spánek opravdu hodně mizerný. Buď měl po ostatních mlékách hlad, bolelo ho bříško, nechutnalo mu, blinkal ho, měl zácpu... Zkrátka každá maminka si asi zažila své. Pak jsem se dozvěděla, že koník bude testovat pokračovací mléko Hami a v popisku mě velice zaujalo, že je to to pravé na každé citlivé bříško. Zkusila jsem štěstí a vyšlo to!!! Hurá 🙂

    Brzy na to nám došel balík se 2 baleními pokračovacího mléka Hami 2. Ondra si hned balík "ošéfoval" a už zkoumal.

    Protože Ondra už pije mléko jen  večer a někdy si dá i v noci, když se mu vzpomene, tak jsem byla velice zvědavá na jeho spánek po první lahvičce. Obvykle vypije max 120 ml. Nachystala jsem mu 150 a vypil 🙂 🙂 Stal se opravdu zázrak  -  Ondra měl o poznání lepší spánek než předchozí měsíce. Hned druhý den mi prospal celou noc. Manžel byl z toho (mléka) na větvi :D Po všech těch neprospaných nocích mi tvrdil, že všechny UM jsou na jedno brdo... A mamky (i taťkové) věřte, že opravdu nejsou.

     Výhody mléka Hami 2:

    • super krabice s plastovým "zarovnávátkem" na odměrku
    • velké balení (800 gramů) za opravdu skvělou cenu
    • mléko se dobře rozpouští, nedělá hrudky a nepění
    • má skutečně dobrou chuť a vůni
    • výborně funguje na citlivá bříška, zlepšení bylo vidět do 2 dnů

    Jako jedinou  malou nevýhodu jsem vnímala krátkou délku odměrky, když už bylo třeba nabírat na dnu krabice - ale zase je fakt, že by se odměrka nemohla prakticky přicvaknout pod víčko krabice 🙂

    Celkově jsem byla já a především Ondra s mlékem Hami 2 velice spokojena. Člověk už po periperiích s ostatními UM už nevěřil na zázrak, ale u nás se díky Hami 2 konal.

    Pokud i ty si právě láměš hlavu nad tím, jaké mléko by tvému drobečkovi dopomohlo ke klidnějšímu bříšku a i lepšímu spánku, tak neváhej vyzkoušet Hami mléko. Pro nás to bylo zlomové a už u něj určitě zůstaneme. Náš Ondrášek je živým důkazem, že funguje a vaším prckům ho doporučuje! 🙂

     Velice děkuji koníkovi za možnost testovat Hami 2 a za záchranu 🙂 

    l.k.p
    6. lis 2017    Čtené 210x

    Testujeme Hami kojenecké mléko 6+

    Testované mlíčko máme vypito a nakoupené nové balení, protože nejen maminka ale i Anička je nadšená.

    Děkuji  modrému koníku za možnost testování nového mléka Hami. O změnu značky mléka jsem začala uvažovat po opakujících se střevních kolikách, které i po zavedení příkrmu nepřestávali. Proto jsem se zamýšlela nad změnou mléka a i přes velký výběr jsem nebyla jistá jaké bude to nej, proto jsem uvítala když jsem byla vybrána do testování kojeneckého mléka Hami.

    Po rozbalení balíku jsem byla překvapena velkou dózou a gramáží 800g a hlavně jsem  byla mile překvapena uložení dávkovací odměrky ve víku dózy, už žádná zalepená odměrka a přemýšlení kam odložit aby nedošlo k ušpinění. Díky úchytu je vše na svém místě bez strachu ušpinění odměrky.

    Mlíčko nám chutnalo a vypilo se do poslení kapky. Bála jsem se chuťové změny ale vše proběhlo v naprostém pořádku. Mlíčko pijeme 3-krát denně a jsem spokojená nejen za spokojenou Aničku ale hlavně za super zkušenost a nebát se možnosti zúčastnit se testování a vyhnout se hledání a přemýšlení, které bude to nej pro naši milovanou holčičku.

    Děkujeme.

    #test_hami2
    Dosáhli jsme úplného dna 😀 800g krabice u nás vystačí na cca 6dní, vydrží nám tedy o 1-2 dny déle než dřívější UM. Mléko má převážně už jen večer a v noci.

    #test_hami2
    Snídaně v polospánku. To se někdo má. Mléko Jonáškovi chutná,bříško zatím nebolí. Jen ta krabice mizne nějak rychle 😀

    #test_hami2

    Nevím jak na bříško, ale zatím nám pomáhá na spinkání celou noc 🙏

    konik_testuje
    12. říj 2017    Čtené 965x

    Vaše zkušenosti s fermentovaným mlékem Hami 6+

    Aktualizace: recenze maminek na fermentované mléko Hami 6+ naleznete v našem fórum tady a tady. Přejeme příjemné čtení. 

    ---

    Máme pro vás skvělou zprávu!

    Jedinečné fermentované mléko Hami 6+, které jsme na koníku v minulosti už úspěšně otestovali a pozitivně zhodnotili, otevírá testování pro další bříška. A vy máte šanci se toho zúčastnit!

    Prožijte to s Hami! A dejte nám prostřednictvím recenze vědět váš názor.

    Co testujeme

    Hami kojenecké mléko od ukončeného 6. měsíce budete moct otestovat v pohodlí svého domova a zjistit, jak Lactofidus (proces fermentace), prebiotická vláknina GOS/FOS, omega 3 a železo působí na zažívání vašeho miminka. Je to první a jediné fermentované mléko pro spokojené bříško. Hami je značka, která se může aktivně podílet na spokojenosti nejen miminka, ale i vás, rodičů, a tím i celkové pohodě rodiny.

    V prvních měsících je pro pohodu těch nejmenších zásadní především spokojené bříško. Celková pohoda a zdravé zažívání jsou spojené nádoby, kdy jedno výrazně ovlivňuje druhé. K neustálému úsměvu na tváři malého andílka můžete přispět právě péčí o jeho bříško = zažívání. I my dospělí víme, že fermentované potraviny mají pozitivní vliv na „hladké“ zažívání. A často zařazujeme právě jogurt, kefír, sýry, víno či kysané (kvašené) zelí do našeho jídelníčku.

    A navíc, Hami přizpůsobilo i balení nového fermentovaného mléka vašim potřebám. Mléko Hami je nyní v praktické uzavíratelné dóze,  je větší a s vyšší gramáží (800 g), aby vám déle vydrželo. Odměrku uložíte hygienicky přímo do víčka dózy a uvnitř balení se nachází i praktický pomocník pro přesné dávkování mléka.

    Na závěr je důležité říct, že kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy miminek. Kojenecká výživa by měla být používána na doporučení lékaře, jako to potravina pro zvláštní výživu dítěte.

    Koho hledáme

    Hledáme 10 maminek, které se svým děťátkem mléko otestují. Dítě by mělo být ve věku 6 až 11 měsíců a vy byste měly být už nekojící, nebo kombinovat kojení s podáváním umělého mléka. Protože na konci testování budete psát recenzi, hledáme maminky, které jsou otevřené a rády se podělí o své názory, jsou proaktivní a mají pozitivní přístup k psaní a tvorbě.

    Jak se zapojit

    Maminky, zapojit do testování se můžete napsáním komentáře pod tento článek. Prosíme, uveďte věk vašeho prcka (v měsících), to, zda nekojíte (důvod nemusíte uvádět, je to vaše osobní věc), nebo zda ještě kombinujete kojení s umělým mlékem. Představte se nám – jednoduše o sobě napište něco zajímavého. Těšíme se na vybírání spolu s týmem Hami!

    Čas na napsání komentáře máte do neděle 15. 10 a my hned v pondělí 16. 10, po výběru, napíšeme maminkám vybraným pro testování zprávu interní poštou.

    Držíme palce a přejeme hezký týden.

    konik_testuje

    Mlíčko chutnalo, krásně spinkala, mléko doporučujeme, snadná příprava... To je jen něco málo z testování Hami kojeneckého mléka od ukončeného 6. měsíce, které se na koníka opět vrací.

    Máte zájem se toho účastnit? Tak se zapojte do testování!

    https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/ar...

    #test_hami2

    konik_testuje
    Zpráva byla změněna    3. říj 2017    

    Maminky, v testování, které vám již za týden zpřístupníme, budete moct vyzkoušet první fermentované kojenecké mléko na trhu, které pečuje o zažívání miminek.

    Ale teď se ptáme: Jak často krmí vaše miminko tatínek? A jde mu to, holky? Napište nám do komentáře odpověď a zašleme vám 3 srdíčka.

    A když chcete mlíčko vyzkoušet již před oficiálním testováním, tak všechny informace naleznete tady: https://www.klubmaminek.cz/cs/clanek/1068/ferme...

    #test_hami2

    Maminky, v testování, které vám již za týden zpřístupníme, budete moct vyzkoušet první fermentované kojenecké mléko na trhu, které pečuje o zažívání miminek.

    Víte, čím je toto mlíčko prospěšné pro vaše kojence? Napište nám do komentáře odpověď a zašleme vám 3 srdíčka. Dáme vám nápovědu: https://www.klubmaminek.cz/cs/clanek/1068/ferme...

    #test_hami2