Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Prosím o radu, máte někdo zkušenost jak donutit školku a školní jídelnu která vaří pro malé děti , aby jejich jídla byla tak jak mají -zdravé- a ne obědy z polotovarů a svačínky veky s maslem a1/4 rajčete. Děkuji za všechny tipy. Je nás více maminek co proti tomu bojují ale zatím jsme neuspěšní. děkuji

    Prosím o rady a tip jak dětem v autě rychle zahřát nohy po delším pobytu venku

    Prosím o tip kde koupit kostky které jsou kompatibilní s legem Duplem. děkuji

    Máte prosím někdo v dětském pokoji tento tip postele pro sourozence

    Prosím máte zkušenosti při nevolnosti v autě u dětí

    l.k.p
    14. únor 2018    Čtené 233x

    Suchá pokožka - každodení problém celé rodiny

    Suchý vzduch, klimatizace, slunce, vítr, časté vystavování chlorované vodě, nepříjemné pocity pnutí, svědění trápí celou rodinu po celý rok.


    Celá rodina trpí suchou pokožkou, červenými skvrnami, popraskání a u dětí zarudnutím a atopickým ekzémem. Problémy jsem vždy řešila s kožním lékařem a hledali jsme tu nejlepší a hlavně účinou kosmetiku na danné kožní problémy,ale ne vždy byla léčba účinná. 


    V poslední době jsme použivali kosmetiku připravovanou v lékárnách, míchané na předpis , tyto krémy jsou ale velice mastné a dlouho se vztřebávají. Účinnost těchto krému při vetší zátěži pokožky není tak efektivní.



    Sprchový olej Bioderma Atoderm Intensive Baume a Atoderm

    Sprchové gely a mýdla u dcer nepužívám, (jen na intimní hygienu) jejich pokožka hned po opláchnutí byla hned vysušená s načervenalími skvrnami. 

    Po použití sprchového oleje Bioderma Atoderm Intensive Baume a Atoderm nenastala žádná rekce a pokožka byla jemná a nevysušená.

    Bioderma Atoderm Intensive Baume a Atoderm tělová emulze

    Krém má velmi jemnou konzistenci, je bez parfemace a kůže je po něm hezky jemná. Nezanechává mastnou vrstvu, stačí malé množství emulze na namazání celého tělíčka. Mažeme 2krát denně a výsledky jsou znát jemná pokožka s méně podrážděnou a vysušenou pokožkou.

    Výrobky Bioderma Atoderm Intensive Baume a Atoderm jsme začali používat i s manželem a jsme velice spokojení a rozhodnuti, že je používat budeme dlouhodobě.

    Děkuji že jsem byla vybrána na testování s Bioderma Atoderm Intensive Baume a Atoderm.

    Můj každodenní start do nového dne

    Máte prosím zkušenost s houpacími prkny vlastí výroby např. fler

    Prosím na jakých stránkách vytvořit fotokalendář aby se nahráté fotografie sami upravili do požadovaných rozměrů jak požaduje prodejce? a mohla objednat

    l.k.p
    6. lis 2017    Čtené 210x

    Testujeme Hami kojenecké mléko 6+

    Testované mlíčko máme vypito a nakoupené nové balení, protože nejen maminka ale i Anička je nadšená.

    Děkuji  modrému koníku za možnost testování nového mléka Hami. O změnu značky mléka jsem začala uvažovat po opakujících se střevních kolikách, které i po zavedení příkrmu nepřestávali. Proto jsem se zamýšlela nad změnou mléka a i přes velký výběr jsem nebyla jistá jaké bude to nej, proto jsem uvítala když jsem byla vybrána do testování kojeneckého mléka Hami.

    Po rozbalení balíku jsem byla překvapena velkou dózou a gramáží 800g a hlavně jsem  byla mile překvapena uložení dávkovací odměrky ve víku dózy, už žádná zalepená odměrka a přemýšlení kam odložit aby nedošlo k ušpinění. Díky úchytu je vše na svém místě bez strachu ušpinění odměrky.

    Mlíčko nám chutnalo a vypilo se do poslení kapky. Bála jsem se chuťové změny ale vše proběhlo v naprostém pořádku. Mlíčko pijeme 3-krát denně a jsem spokojená nejen za spokojenou Aničku ale hlavně za super zkušenost a nebát se možnosti zúčastnit se testování a vyhnout se hledání a přemýšlení, které bude to nej pro naši milovanou holčičku.

    Děkujeme.

    Prosím o radu,po odvirování počítače nám pořád do internetového vyhledávače zobrazují stránky porno tématikou, už mě to totálně vytáčí a ani nemluví co když je semnou dcera, jak odstranit či zablokovat

    Maminky měli jste někdo? dneska jsem koupila(v lékárně neměli nic jiného)a při polknutí je docela hořký, Adélka mi ho ani nechtěla spolknout

    🙂 která by to neznala 🙂

    Maminky vše nej k MDŽ.

    🙂