1 / 1

    Taky me zajima, premyslime o ni , ale recenze nejsou moc dobry☹️.

    20. čer 2018

    My máme tenhle typ postele, možná dokonce i tu stejnou.

    20. čer 2018

    My ano, vypadá úplně stejně, máme dvě, na výsuvu ale nikdo nespí na stálo, jsou pro kamarády a tak. U té naší má matrace výsuvu nestandardní rozměr a šla k ní dokoupit přímo v obchodu jen molitanová. A ta je dost nízká a pro dospělého blbá, tlačí šprušle skrz. Ale dětem to neva.

    20. čer 2018

    My měli třípatrovku a po roce jsem měnila za jednotlivé postele,na všech třech molitanova matrace a nestandartní rozměr. Starší je 9let a už ji to bylo nepohodlné. Za mě bych už po druhé nekoupila.

    20. čer 2018

    máme koupeno, spodní postel jen pro návštěvy, spí tam moje mamka a nestěžuje si, ba naopak. spí se jí na ní lépe než doma🙂 jinak vhodná do malého bytu🙂. nebo pořiďte palandu 🙂

    20. čer 2018

    syn má tuto jen ve tmavě šedé barvě. Není myšlena (u nás) jako sourozenecká, spíš až by třeba měl přespat nějaký kamarád, občas tam usně manžel, když si kluci před usnutím povídají - ale jak je napsáno v příspěvku výš,tak je tam nižší matrace a dospělák se standartní vahou se tam moc nevyspí.

    20. čer 2018

    My máme podobnou v přírodní barvě(bez bočnic), ale zatím na té spodní nikdo nespí, v budoucnu tam bude druhá dcerka ( teď je jen pro návštěvy). Rozměr spodní matrace máme 180*90 cm, té horní 200*100 cm. Holky budou mít společný pokojíček. Já na té spodní spala několikrát, ale potřebovala bych delší, matrace je však nižší, dolaďovali jsme rošt, aby nebylo moc nezer...

    20. čer 2018
    l.k.p
    autor

    @pehak
    @oplatecka
    @aajda
    @verusak24
    @lucvr všem moc děkuji, postel chci hlavně koupit kvůli zachování více místa v pokoji , horní postel chci pro dceru 1.5 roku a dolní pro 4. roku. . určitě teda koupit kvalitní matrace

    20. čer 2018

    @l.k.p Rozhodně nekupuj ty, které nabízejí 🙂

    20. čer 2018

    @l.k.p my jsme teda s matracema spokojený, ale máme trochu jiný typ postele. když dceru uspávám, ležím tam s ní. a leží se mi dobře. nic mě netlačí.

    20. čer 2018

    Máme podobnou v přírodní barvě, spodní máme pro návštěvy, ale i tak jsme na ni koupili kvalitní matraci odjinud než postel..

    20. čer 2018

    Máme tuto, jen v přírodní barvě dřeva. Jsme spokojeni, jen ty rošty budou chtít do budoucna vyměnit, ale zatím to děti unese, takže dobrý.

    21. čer 2018