Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    https://m.facebook.com/PribehMaxika/
    Sdilim příběh Maxika, věřím, že síla lidi pomůže malému chlapečkovi k uzdravení. 🍀

    basko206
    19. zář 2019    Čtené 498x

    Test Zenit real green clean

    Tak se na mě usmálo štěstí!

    Já, která málokdy, ale přeci jen někdy se zapojím do soutěží, jsem poprvé vyhrála a to testování ekologické řady výrobků pro čistou domácnost.

    Přiznám se, že jsem celý život byla velice skeptická, co se týče ekologických výrobků, nikdy jsem nevěřila, že cokoliv ekologického je dobré. Samosřejmě, že pro naši přírodu ano, ale že by mi ekologický přípravek pomohl uklidit mou domácnost? 

    Proto jsem teď neskutečně šťastná, že jsem byla právě já koho vybrali a ukázali mi tím, že moje přesvědčení bylo mylné.

    Vzhledem k tomu, že během testování jsme se s manželem a 1,5 roční dcerkou přestěhovali do nového domečku bylo mi jasné, že bude co testovat. Tolik nepořádku po dělnících to by bylo, aby nebylo co uklízet. V domečku máme také čističku odpadních vod proto vím, že naše bakterie byly potěšeny minimálně tak jako já a to proto, že právě takové výrobky jsou jako stvořené pro čističku. Vždy jsem byla zvyklá používat hlavně savo, které ovšem kvůli čističce muselo být odsunuto stranou.

    A k samotnému testování:

    Když přišel balíček a já postupně vybalovala výrobky všechny jsem otevřela a byla jsem mile překvapena jejich vůní, Je taková čistá, přírodní a není to nic přesyceného agresivní vůní jako jsem byla zvyklá.

    Dále mě opravdu mile potěšilo balení. Přírodu a zvířata máme všichni v rodině rádi a tohle je to pravé. Na každém výrobku je jiné zvířátko a to se moc líbilo naší Lucince.

    Jako první jsem vyzkoušela přípravek na WC. Jelikož jak jsem již psala máme nové vše, proto nemohu posoudit, zda odstraní i staré nečistoty, ale na úklid který jsem dělala bylo vše skvělé a navíc mi místnost provoněla svěží vůně.

    Další na řadu přišel čistič na plochy. Tím jsem umyla všechna okna a koupelny. Koupelny máme v domě dvě a podle mě veliké, ale s tímto přípravkem jsem měla komplet vydrhnuto raz dva 🙂 Podařilo se mi odstranit fleky od vody a starého přípravku na bateriích i na skleněných dveřích ve sprchovém koutě.

    Pustila jsem se i do praní. Nikdy jsem nepoužívala na praní gel, vždy jsem měla pouze prášek, takže pro mě bylo toto praní úplná premiéra jak s ekologií, tak i s gelem. Zkouška probíhala na zamaštěném a upatlaném oblečení dcerky, kam jsem přihodila mou zástěru na vaření. Prádlo úžasně vonělo a bylo, až tedy na mou zástěru čisté a měkké. Zástěře, která má svá léta už asi nepomůže nic 😀 . 

    V další várce praní byly manželovy košile, které má do práce, Tam jsem dala jen málo gelu, protože jako úředník se moc nezamaže, ale potřebovala jsem odstranit zápach potu. Vše dopadlo na jedničku a dokonce při následném žehlení prádla jsem byla nadšená, jelikož košile šly vyžehlit mnohem rychleji a řekla bych i poctivěji než jindy.

    Přípravek na podlahy jsem používala snad každý den. Kvůli malé musím vytírat opravdu často a byla jsem moc ráda, že celý dům mi voní a malá ikdyž běhá v ponožkách měla je stále čisté. Žádné šmouhy na dřevěných schodech ani na dlažbě.

    Poslední na řadě byly tablety do myčky. Mě nejvíc potěšilo to, že mám myčku 😀 ale musím říct, že ty hrníčky, které vždy byly myté jen v ruce a kdo je někdy viděl ví, že tam prostě zákonitě zůstává po tolika černých čajích a kávách takový ten hnědý povlak, který mně osobně už prostě umýt nešel. Ale myčka si s tím poradila parádně a já mám nádobí jako nové.

    Celý týden testování u nás v koupelně stály mýdla na ruce a přípravek na nádobí. Ještě jsem neměla zapojený dřez v kuchyni, proto jsem opravdu nejvíc ocenila přípravek, který je určen na nádobí a zároveň i na mytí rukou. To bylo super, protože jsem hrnky myla v koupelně a takhle jsem měla vše po ruce. V mé domácnosti se usídlí připravený na to, až pojedeme kamkoliv na dovolenou, abych nemusela tahat s sebou tolik drogerie. 😀 

    Na závěr bych chtěla moc poděkovat, že jsem právě já měla tu možnost otestovat tuto řadu výrobků. Můj názor na ekologické přípravky to změnilo. Už teď vím, že právě tyto prostředky budou mými pomocníky k čistému, voňavěmu a svěžímu domovu. 

    #test_zenit a #recenze

    #zkusenosti_zenit

    10 měsíců tvrdím, že mi ta holka podobná vůbec není 🤣 teď koukám a říkám si, že je vážně moje 🤣

    Nás první nákup pez "vajíčka"

    (2 fotky)

    Jsem šťastná máma!

    (5 fotek)