bednaluca
30. dub 2018
284 

Testování Kleenex kapesníčků

Můj první dojem byl-juchů, vyhrála jsem! 🙂 Byla jsem opravdu natěšená a když balíček dorazil, tak i velmi příjemně překvapená. Vše bylo krásně zabaleno, přiložen průvodní dopis - prostě bez chyby.

Nadšená jsem byla i množstvím kapesníčků, praktickým balením... Po rozbalení i vůní, jemností, měkkou strukturou kapesníčků. Poté co se vzbudila dcerka, testovala i ona-po svém-pevnost balení. Zdá se, že kapesníčky obstály.
Absolvovaly s námi výlet vlakem, kulturní zážitek, výlet do ZOO, několik procházek, muzikoterapii, masáž, výlet do Brna a vyrábění lapače snů... A bohužel i horečku a rýmu, která stále trvá. A v každé situaci se hodily! Utíraly uplakané oči (většinou mé 😃 ) , utíraly slzy smíchu, pomohli mé mamince -silné alergičce-když s námi byla v Zoo a především mi denně pomáhají přežít rýmu a nachlazení. Nikdy mne nenapadlo řešit strukturu nebo pevnost kapesníčků, ale tyhle jsou v tom opravdu TOP!


Netrhají se, vrstvy se "neloupou" a můj nos stále vypadá jako můj, nejsem rudonosý klaun! Příjemná je i jemná vůně, nesnáším agresivní pach kapesníčků. Cítím ji vždy i přes silnou rýmu a opravdu mi vadí. Vůbec mi ale nedošlo, že je to vlastně "Balsam" kolekce. Nějak jsem to během testování nepostřehla a uplně na to zapomněla. Přišly mi poněkud obyčejné. Sice nesmrdí, netrhají se, ale jsou takové "tuctové".
Ocenila bych určitě jiný obal 🙂 Buď nějaký veselý, hravý, dětský-takový je přeci teď můj život-hračky a barvičky všude. Nebo nějaký s přírodním motivem (zejména na kapesníčcích v krabičce) aby se nám hodily do interiéru - přeci jen, pokud mají být stále po ruce, jsou i na očích.
Moc děkuji za možnost testování! Jsou zatím jedny z nějpříjemnějších kapesníčků, které se mi dostaly pod ruce i nos. Pokud by se změnil obal, určitě bych uvažovala i o koupi.

#test_kleenex #recenze

Začni psát komentář...

Odešli