bellaver
20. črc 2020
455 

SAVO bez chloru: RECENZE

Ahoj všem, které zajímá recenze na SAVO bez chloru.

Testovala jsem 2 produkty:

1. SAVO dezinfekce na podlahy (s odměrkou ve víčku)

2. SAVO dezinfekce antibakteriální (ve spreji)

Jako první musím vyzdvihnout to, že SAVO bez chloru není cítit po klasickém savu, jak jsme zvyklé, takže úklid je jiný, než s klasickým savem - nicméně - vůně, jestli to lze nazvat vůní 🙂, je dost silná a mně jako těhotné to přijde asi až trochu dost.

Když jsem použila SAVO antibakteriální sprej v garáži do auta, kde mi v kelímku od ledové kávy, vyrostla taková malá velká plíseň - bylo to akorát, sprej opravdu vyčistil vše, doufám, že tedy i ty bakterie, to už nevím 🙂 A vůně byla na vzduchu snesitelná. S výsledkem jsem byla opravdu moc spokojená.

Podruhé jsem SAVO sprej použila doma v koupelně na běžný úklid WC a umyvadla, kde jindy používám konkurenci (Sanytol sprej) - tady jsem neměla pocit, že je to to pravé. Vše bylo umyto jako vždy, ale nějak mi chyběl lesk, na který jsem zvyklá po použití Sanytolu. Možná, že bakterie byly zničeny lépe, ale první dojem nebyla čistá a právě umytá koupelna.

Další den se vytíralo - a tady už to bylo mnohem lepší. SAVO na podlahy je u mě na prvním místě a srovnání mám s Mr. Proper a Sanytol na podlahy. SAVO na podlahy je naprosto bez chyby jak na dlažbě, tak na plovoučce i parketách. Žádné šmouhy, ta vůně se v tomto případě tak nějak rozložila a čistá nelepivá podlaha - nádhera.

Shrnutí:

1. SAVO dezinfekce na podlahy (s odměrkou ve víčku) 

* ze své zkušenosti doporučuji

+ skvěle a bez šmouh se s ním vytírá

+ vůně je akorát

+ pohodlné a přesné dávkování víčkem s odměrkou

2. SAVO dezinfekce antibakteriální (ve spreji) 

* představuji si využití na čištění interiéru auta a na zahradu (venkovní stůl např.)

- vůně je velmi koncentrovaná a přijde mi až moc silná

- při běžném úklidu koupelny mi chyběl závěrečný lesk

Děkuji za možnost testování 🙂

Veronika

#test_savo2 #recenze #zkusenosti_savo_bez_chloru

Asi i u bez-chlorových přípravků uvádí "Zdraví škodlivý při vdechování." takže když to nezapáchá tak to neznamená že je to méně škodlivé... 🍀 zajímalo by mě co je tedy zdravotně nejlepší. Když zapáchá ten chlor tak to člověka alespoň přiměje několikrát vyvětrat.

2. led 2022

Začni psát komentář...

Odešli