beruska125
9. dub 2019
528 

Vykojený mozek a auto bez náhradních klíčů

Vykojený mozek a auto bez náhradních klíčů je dost nebezpečná kombinace zvláště v tomto pořadí🙂.

Muž byl výjimečně dopoledne doma (čerpání otcovské dovolené) a tak jsem se rozhodla jako správně urvaná matka v šestinedělí, že půjdu v klidu sama nakoupit. Dojela jsem do nákupního centra a auto nechala na tamním parkovišti. V pohodějsem si prošla DMko aniž bych musela pospíchat a nikdo mě nerušil🙂. Po nákupu jsem došla na prakoviště, odemkla auto, otevřela pouze kufr auta, dala tam nákup a odložila na chvilku klíče...a zabouchla kufr samozřejmě! To znamená auto zamčený, klíče uvnitř a mně je to jasný: to je pr*ser😀.

Naštěstí mám kabelku s mobilem a doklady na rameni a tak volám muži, co mám jako dělat.  Dá mi číslo na zámečníka, který mi to naštěstí hned zvednul a že za chvilku přijede...

Zámečník vidí auto a už se trochu kroutí, že u novějších dvojkových oktávek to asi tak snadno nepůjde. Zkouší to přes zámek u řidiče, ale neúspěšně. Vzadu máme otvírání okýnek pouze na kličku (ne elektrická) a tak jsme prý zachráněni. Zkouší tedy otevřít zadní okýnko nějakýma udělátkama (vůbec nevím co to je), za chvilku poootevře na pár milimetrů a teď by to měl jako otevřít otočením kličky pomocí nějakého drátu. Jenže my máme fest tónovaný okna vzadu, takže skrz nevidí vůbec nic😀. Po chvilce je celý orosený a že to asi vzdá...pak jsem zase orosená já, jestli mám jako běžet na autobus za svým kojenečkem nebo co jako... Naštěstí má zámečník dost chlapské ješitnosti a nechce to vzdát. Zhruba po půl hodině ho napadne točit kličkou na druhou stranu😀 a za chvilku je hotovo. Já vlezu okýnkem dovnitř, vezmu si klíče a vítězoslavně odemknu auto😀.

Pán je hrdej, že to zmáknul, já neskonale vděčná (a lehčí o 1200 Kč) a taky bohatší o jeden super adrenalinový zážitek🙂.

P.S. Ano, náhradní klíče si necháme udělat🙂.

Začni psát komentář...

Odešli