beruska1974
12. čer 2017

Dovolená Řecko/Zakynthos /Tsilivi 2017

Dovolená od 28.5-11.6. 2017
První okamžiky cestou z letiště všelijaké, jedním slovem bordel jak po městě v zákoutí tak v těch olivových hájích,
plno rozestavěných hotelů a všude bordel, odpadky, smrad místy.
Zakynthos-vysloveně oblast Tsilivi zklamala.
Co se týká moře a pláže-super.Voda průzračná, teplá.
Musela jsem si naplánovat výlety abych nebyla tolik zklamaná a nezkazila si názor na Zakynthos.
Po pravdě srovnávám Bulharsko Primorsko a Rhodos a tam dokonce i v tom Bulharsku nebyl bordel jak tady.
Výlety super-,pláž Navajo kde je vrak lodi a výlet za želvami Caretta super.
Hotel co se týče-strava dá se vybrat,ale žádná hitparáda to není, nejsme nároční.
Bar-věčně něco nebylo-došlo, nedoplnilo se a to nebyla hlavní sezona.
Svačiny u baru,párky,hranolky,pizza,bagety-dostačující.
Ubytování 3 hvězdy moc neodpovídalo.
Každodenní úklid sice byl (vynesení košů,ob den povlečeno a vyměněny ručníky) prach nesetřen za celých 14 dnů a vytřeno nic moc.
Zatím nejhorší co jsem zažila,ale věděla jsem do čeho jdu předem, proto jsem nebyla tolik zaskočená jak ostatní.
Naštěstí jsem si nedělala vrásky-,na pokoj se šlo přespat-,ale nedoporučuji moc hotel.
Vybavení pokoje hodně zavřít oči- vše je staré, přetírané,nějak to tam neřeší.
Přesto se nám tam líbilo-hlavně kvůli moři a pláži a kvůli tomu tam přeci člověk jede.

My teda byli v Laganas a obrovská spokojenost, hotel Zante Park 🙂

12. čer 2017

@ivulivac vyzkusíme příště, děkuji

12. čer 2017

My byli v Hotelu Tsilivi Beach a byli jsme nadseni 🙂 ja teda i z celého Zakynthosu 🙂 klidne bych jela hned znovu!

29. čer 2017

@beruska1974
Četla jsem úvodní komentář k albu a koukám, že se to tam za ty roky moc nezměnilo😀 Ten bordel mě zarazil hned v první fázi a to jsem tam byla v roce 2008. Dojem z dovolené zachránilo pouze moře a výlety po moři, případně do Olympie. Celkově to byla vtipná dovolená a od té doby si říkám, jestli bych nemela tam jet ještě jednou, jestli to prostě jen nebyla smůla. Tenkrát jsme byli v Laganas, teď bych už volila asi Vassilikos...no, uvidim, ten bordel bych už tentokrát pokládala za standard asi teda 😀

29. čer 2017

@zako souhlas my tam byli na svatební cestě v roce 2009. Za dva roky pojedeme zase tentokrát s našimi 2 ratolestmi

29. čer 2017

@zebra2009 Asi tak,záchrana dovolené právě moře, pláž a výlety.
První týden nás tam bylo málo, převyšoval počet Poláků ale dal se, hotel volný všeho dostatek(pití jídlo)další týden a to nebyla ještě sezona najelo více našich + Poláci ale nebyl zaplněný hotel úplně a už se nestíhalo nic.....super sezení u bazénu někomu stačí, já tam vesměs byla poslední 3dny měla jsem problém se zády.Jako nečekala jsem takový bordel to je fakt a říkám si, zda i v jiných částí je to tak nebo jiné.Plno lidí mě ujistilo, že jinde to je lepší tak vyzkusíme někdy ještě časem další oblast Zakynthosu.

29. čer 2017

@beruska1974
Ten Laganas byl tenkrát dost hrůza...takový bordel na pláži jsem nikde jinde nezažila...pochopím, že je bordel všude kolem, ale tam to bylo kompletně všude😀 Záchrana si půjčit loď a jet radši pryč😀

29. čer 2017

@zebra2009 tady pláž aspoň dobrá,jinak všude kolem bordel😔

29. čer 2017

My jsme teda na zakynthosu nebyli,ale já mám jednoho Řeka doma a do Řecka jedeme letos po páté a Řeci prostě jsou takový čuňata,je to jeden velkej bordel 😂 od Atén až dolů po jih peloponeskeho poloostrova😂 oni to ale dokážou vyvážit svojí pohostinností a tím,jací to jsou lidé!

29. čer 2017

@jennnyg to ano, určitě 🙂 jinak moře, pláže,výlet lodí prostě nádhera.Znám Rhodos byli jsme 2x a vše ok, ale tady jsem se divila, ale dovolenou nám to nezkazilo to zase ne 🙂

29. čer 2017

My byli minulé léto kousek od Tsilivi,v Alykes.. sice tam "chcípl pes" ,ale byl tam klid a pohoda. Hotel ušel,jednodušší,ale nám stačilo. Bordel tak nějak všude,srovnala bych s Bulharskem 😁 Ale prostě to moře nemělo chybu 😍 bomba bomba! Sami jsme jeli busem do hl.mesta na výlet a s CK na Navagio (byl to celodenní výlet kolem ostrova) a na výlet na želvy. V Laganas mi stačilo projíždět, bordel všude z nočního řádění mladých lidí a mladí fakt všude,na to už nejsem 😂 Hotel v Alykes teda byl jen pro Čechy.

20. kvě 2019

Dobrý den. Jaké bylo jídlo v tomto hotelu, jak jste byli spokojení? Četla jsem dost negativních recenzí tak nevím jestli tam jet nebo ne. Děkuji

12. led 2020

@misacekh Dobrý večer, ubytování bylo v té době slabší, jídla co srovnávám nyní s jinými hotely-výběr menší ale nám stačilo a to manžel je jedlík a byl spokojený. Líbilo se nám(až na to ubytko, protože syn je alergik a astmatik a v koupelně byla plíseň a v pokoji úklid nic moc, dost prachu tak sem si to stírala sama, to mi vadilo ale co jsem se ptala ty koupelny byli hnusné všude. Hotel je nyní po celkové rekonstrukci, prý se to tam zlepšilo, byla tam loni známá a vrací se zase letos.Chceme se vrátit také ale až tak příští rok, letos jedeme opět Tunisko.Stejně kamarádka říkala, že je náročná a nebylo co vytknout ale co slyšela lidi u delegáta, tak lidi si umí fakt navymýšlet.

12. led 2020

@beruska1974 já si právě říkám že někteří lidi jsou nespokojení se vším tak se taky některým špatným recenzím nedá věřit. A co pláž? Jaké byly vlny? A ten bordel se také zlepšil?

12. led 2020