betacart
3. říj 2007

Náš poklad Linda

..tak už mojí hvězdičce včera bylo pět měsíců....

tak to je modelka na 100%. Je nádherná opravdu moc krásná 🙂

25. zář 2010

@damanka
Mně se jméno Linda líbilo už od střední. Štěstí, že i manžel se jménem souhlasi. Při druhé holčičce bychom měli asi trošku boj. Takže štěstí, že se narodil kluk. Jinak moc děkuju:o)

26. zář 2010

@jeudi
Děkujeme za pochvalu. Linduška je taková naše malá princezna:o)

26. zář 2010

@barusinecka
Děkujeme za pochvalu. Myslím, že každá maminka si myslí, že její dítko je krásné a je na něj náležitě pyšná. Takže i já. Nicméně pochvala od nezaujatého človíčka moc potěší. Ještě jednou děkujeme.

26. zář 2010

@lucisek21
Děkujeme za pochvalu. Linduška je taková malá princezna :o) Ale to si určitě myslí každá maminka o své slečně. Snad Tvá panenka nebyla aspoń tak zlobivá jako ta moje čertice:o)

26. zář 2010

@betacart Myslím, že ta naše je ještě zlobivější 🙂. Doufám, že nebude hyperaktivní...Jinak pro každou maminku je určitě její miminko to nejkrásnější, ale na tu vaši princezničku se nemůžu vynadívat. Opravdu jako panenka. Jednou budete mít co dělat, abyste odehnaly ty zástupy ženichů 🙂

26. zář 2010

@lucisek21 no, jestli bude Linduška taková potvůrka a tak drzá, jako te´d, tak asi bude mít problém:o) Ale věřím, že z toho vyroste a bude to hodná holka:o) Odkud vlastně jsi?Jestli se smím ptát?

29. zář 2010

🙂 hádám, že se asi doma nenudíte co?! Bydlíme v Olomouci.

30. zář 2010

@lucisek21
Máš pravdu, nenudíme:o) Je to takový bláznivý kolotoč, ale až děti budou velké, bude mi to chybět. Jste z Olomouce? Já jeden čas bydlela v Prostějově. Pocházím od Svitav a bydlím u Prahy. Pořád někde:o)

30. zář 2010

Až budou děti velké, tak přijdou vnoučata a bude to nanovo neboj...Teda slušně se stěhuješ. Já jsem stále věrná naší zlaté Hané 🙂). Tak kdybyste se náhodou přestěhovali jednou někam zpátky k Olomouci, dej vědět 🙂. Taky bych chtěla druhé mimčo tak za dva roky a nejlíp kluka, ať máme páreček.

30. zář 2010

@lucisek21
Ahoj, máš pravdu...jak přijdou vnoučátka, tak to bude znovu:o)
Se stěhováním...myslím, že manžela bych nepřinutila.o) Pochází z HK, ale několik let žil v Praze, takže...nechtěl jít daleko od Phy.
Jj, chápu, že chcete druhé dítko. Já si dvě vždy přála. A taky jsem chtěla páreček. Tak budu moc držet pěsti, aby to dopadlo, jak si jen přeješ.

Pozn.: moje dítka jsou od sebe dva a půl roku

4. říj 2010

NESKUTEČNĚ KRÁSNÁ A VLASATÁ HOLČIČKA, máte úžasnou dcerku!!!!

2. srp 2011

no tk ta je naprosto uzasna.... moc krasna.. 🙂

2. srp 2011

Jako panenka!! Od narození 🙂 a zůstalo jí to, překrásná holčička 🙂

1. říj 2012

Ještě jednou děkuju..každé dítko je hezké🙂 Hlavně, když se usmívá a když spí🙂 Legrace. jsem za oba moc ráda.

1. říj 2012