binki
19. lis 2018
842 

Zánět močáku a jiné pohromy

Od sobotního večera, kdy dcerka začala pobrekávat bez zjevného důvodu, jsem čekala, co to bude za jobovku tentokrát. Synova oslava se vydařila, kluci nerfkou nikoho nepicnuli, svíčky hořely, ale radost mi kalila ta maličká. Obvykle ráda ochutnává a začala se nervózně kroutit. Teplotu neměla, jen chladné dlaně. Dnešní dopoledne jsme prožily na poliklinice, kam jsme jely odevzdat vzorek moči, vysedět frontu k lékařce a nakonec tam budeme muset i zítra. V noci musím znovu sbírat moč do pytlíku, který jí mám nalepit tam dolů. Včerejší brusinkovo-borůvkovo-řepná kúra nepomohla, dnes jsme tedy obstaraly ještě brusinkový sirup a kromě teplé dečky, musím pořád myslet, abych ji pronásledovala s pitím. Dnes budeme pokračovat s omýváním aloe vera sprejem první pomoci a večer sedací heřmánkovou koupelí (jak nám lékařka radila). Docela ráda bych slyšela, jaké máte zkušenosti s léčbou zánětu močového měchýře u batolat vy ostatní... 

PS: A k těm dalším pohromám. Kocourek musel na veterinu také. Manžel dostal angínu a můj táta taky. Psi vyhrabali minulý týden zasazenou rostlinku a roztrhali větev, se kterou jsem ji zakryla před mrazem. 

@binki Ja teda osobnú skúsenosť nemám, ale dve moje kamarátky áno. Jednej dcérku to chytilo, keď mala jeden rok, nemohla jej nijako zraziť horúčky a v nemocnici (kde si chvíľku pobudli) jej zistili práve zápal.
Druhej dcéra ho mala ako 4 mesačná a preliečilo sa to len vďaka antibiotikám.
S močákom je neradno sa zahrávať, ja som na to trpela niekoľko rokov.
A inak k tomu, čo už pre malú v tomto ohľade robíš, by som len dodala, že z osobnej skúsenosti (nie močák, ale staršia mávala iné problémy v tejto oblasti) je lepší na sedacie kúpele repík(odvar zo sypaného). A po kúpeli som ju natrela ešte Bepanthenom. Harmanček môže vysušovať.
Držím palce, nech sa toho rýchlo zbavíte.

30. lis 2018

Atb na jip, nasledne atb doma, a dolecovaci rezim. Nyni budem pravidelne sledovani jednou za pul roku na nefrologii

3. pro 2018
binki
autor

@bielanevesta dekuju, antibiotika zabrala, ale zhorsil se ji atopicky ekzem

4. pro 2018
binki
autor

@tomik1234 takze byl i zanet ledvin? A to se sleduje vzdy na nefrologii?

4. pro 2018
binki
autor

A jinak dodám, že druhé testy byly u nás ok. Dcerce léky zabraly a hodnoty výrazně klesly. Bohužel i přes podávání probiotik, atopický ekzém opět projevil svoji sílu - ramena, zádíčka a lokty se jí úplně slily.

5. pro 2018

Začni psát komentář...

Odešli