bjakslova
1. čer 2018
267 

Jak nás Sterimar zachranil

Kapitola první 

Smrkám, smrkáš, smrkáme...

Můj problém vykoukl na svět okolo puberty, tedy přesněji kolem 15 let. V tomto věku jsem měla největší problém sama se sebou a do toho se přidali příznaky, které jsem po začátku nedokázala identifikovat. Vždycky jsem byla sportovně založená dělala jsem sportovní aerobik, běhala, jezdila na kole. Jednou z jara jsem šla běhat a z běhu už jsem se nevrátila, teda respektive ne po svých. Odvezla mě sanitka s astmatickým záchvatem. Já? Astma? Alergie? NEMÁM!

Po sérii všech možných vyšetření se ukázalo, že mám. Ořechy, peckoviny, roztoči, ale nejvíc ze všeho pyly. Prostě jen tak přes zimu jsem zalergičtěla na půlku světa 😂

Kapitola druhá

Prášek sem, prášek tam...

Nafasovala jsem různé druhy léků, od Ventolinu přes Zytrec, Xyzal, Alerid a jiné srandy. Postupně jsem se během dalších let naučila s těmito pomocníky žít. nakonec jsem se rozhodla, že to zkusím zvládat bez léků nebo alespoň minimalizovat dávky. Co se týče astmatu to ustoupilo samo. Teď už jsem bez jakýchkoliv obtíží, co se týče alergie na ořechy a peckoviny, to si ohlídám...i když kdo odolá čerstvým jahodám nebo ořechových řezům ❤️ já ne 😂 takže si sem tam protrpim svědící jazyk. Pak přijdou na řadu roztoči, vyházela jsem všechny koberce, záclony a jiný hampejs a hnedle to bylo o 30% lepší....ale ty PYLY!!!??? Těch se prostě nezbavíš!

Kapitola třetí

Vítejte na modrém koníkovi!

Léta běžela, já se vdala a začala řešit miminko. A tak jsem přišla na koníka.... kterému vděčím za možnost vyzkoušet Sterimar ❤️

když jsem se rozhodovala zda jít do dalšího IVF, věděla jsem, že všechny léky musí jít stranou,ale to jsem si nedokázala představit, protože ač jsem spoustu alergenů dokázala omezit pyly nijak neomezim a tam jsou moje redakce nejsilnější. Praktický jsem nebyla schopna fungovat bez kapesníku, kapek do nosu, kapek do očí a prášku. #test_sterimat přišel akorát vhod a tak jsem si řekla, že to zkusím a povedlo se! Jednoho dne přišla zpráva, že jsem byla vybrána pro testování ;)

Kapitola čtvrtá

Testuju, testuješ, testujeme

Balíček dorazil! ❤️ Jupí! Dychtivě jsem trhala katron posmrkavajic, protože už jsem musela vysadit veškeré léky, a byl tam ;) klap a střik... první střik byl problém...vodu jsem měla po celém obličeji a tedy i možnost ochutnat, že je opravdu mořská (slaná). Další aplikace již proběhla bez obtíží. Sterimar jsem aplikovala prakticky kdykoli, kdy mi bylo ouvej. Po dvou dnech jsem začala pozorovat mírné zlepšení v podobě méně suché sliznice nosu ( ano jde to i když máte prakticky stále rýmu) nos přestal svědet, což byla veliká úleva a pšíkání konec. 

Následně jsem se pokusila Sterimar aplikovat i na manžela, který si stěžoval na podobný problém jako jsem měla já. Po 2 dnech zlepšení i u něj. Co mě potěšilo nejvíc, bylo zlepšení v jeho chrápání, což mě velmi mile překvapilo. Sterimar se stal nedílnou součástí předspacího rituálu u obou. 

Kapitola pátá

Jak šel čas...

Sterimar jsem testovala cca 14 dní. Během těchto 14 dní došlo k rapidnímu zlepšení ve smrkání, kýchání apod. Poslední věc, která mi zbyla z těch všech léků, jsou kapky do očí...kapky do nosu vysušujíci mou nosní sliznici letěli do koše a nahradil je Sterimar, který má od nynějška čestné místo v naší koupelně, ložnici, v mojí kabelce. Prostě je od teď všude s námi.

Tímto děkuji týmu koník testuje za možnost vyzkoušení tohoto pro mne zázraku. 

#recenze #test_sterimar

Začni psát komentář...

Odešli