blanchehanke
9. únor 2017
95 

Testování kosmetiky Kawar

Předně bych chtěla poděkovat skvělému týmu MK, který mi umožnil testovat tuto báječnou kosmetiku Kawar a rovněž měl pochopení pro to, že píšu recenzi až nyní, kvůli zdravotním komplikacím jsem strávila týden v nemocnici.

S kosmetikou Kawar jsem se nečekaně seznámila již před cca 15 lety, kdy mi má kamarádka žijící trvale v izraelském Tel-Avivu, poslala právě mýdlo a obličejový krém. Ačkoli mi v té době bylo sladkých 15 a má pleť divočila, tvář jsem po použití této kosmetiky měla krásně čistou a jemnou. Proto jsem zajásala, když jsem zde na MK viděla výzvu na testování a neváhala se přihlásit.

Milý kurýr mi domů dovezl balíček, který obsahoval:

- Kawar sůl do koupele - Kawar mýdlo s obsahem soli- Kawar šampon na vlasy- Kawar tělové mléko- Kawar denní krém- Kawar krém na ruce- Kawar pleťovou masku

Zde si dovoluji popsat svoje dojmy z testovaných produktů:

1) Kawar sůl do koupele a 4) Kawar tělové mléko - za mě bezkonkurenční kosmetická dvojice zejména v tuhé zimě, která letos zavládla. Tato kombinace mě zachránila od šupinek a suché kůže nejen na exponovaných místech jako jsou hřbety rukou, lokty, kolena. Kůže je vláčná, nesvědí a neloupe se, což je můj velký a častý problém v zimním období. Tělové mléko krásně a dlouho voní, navíc má nemastnou konzistenci, nezanechává film, nemastí oblečení a rychle se vstřebává. Jen pozor, nemazat se hned po holení nohou, přípravek opravdu obsahuje sůl z mrtvého moře, takže může na čerstvě oholené kůži pálit ;)

2) Kawar mýdlo s obsahem soli - přiznám se, že ačkoli to někteří kosmetičtí odborníci neradi vidí, mně speciální mýdla na obličej nevadí, právě naopak. Takže tento produkt jsem využila nejen na tělo, ale cca dvakrát týdně jsem si pomocí jeho a peelingové rukavice pořádně vycídila obličej.

3) Kawar šampon na vlasy - z celého testování pro mě asi největší oříšek z toho důvodu, že na rozdíl od ostatních přípravků, blahodárný efekt nebyl vidět hned. Když jsem ale překonala prvotní dvě mytí a vydržela, vlasy jsou mnohem pevnější a lesklejší.

4) Kawar tělové mléko ad bod 1)

5) Kawar denní krém - jak už jsem avizovala na svém profilu, denní krém pro mě byl a zůstane top, po vypotřebování si ho určitě znovu koupím. Rychle se vstřebává, takže ráno nemusím čekat s nanášením make-upu, tvář se méně leskne a hlavně mám krásně čistou, hladkou a jemnou pleť bez pupínků, ačkoli právě procházím rozbouřeným obdobím šestinedělí a spánků mám hodně málo.

6) Kawar krém na ruce - stal se nutnou součástí mého nočního stolku. I když si teď myju kvůli novorozené dceři ruce ještě častěji než dřív, nemám suché hřbety rukou, jako tomu jindy bývalo. A hlavně ta krásná vůně! Plusovým bodem navíc je ultrarychlé vstřebání a nemastný film.

7) Kawar pleťová maska - pro mě velká lahůdka ačkoli můžete postrašit okolí, když třeba nečekaně zazvoní pošťák, výsledek stojí za to. Masku jsem používala 1-2x týdně a myslím, že spolu s denním krémem jí můžu právem poděkovat za krásnou pleť.

Ještě jednou velké díky za možnost testování této kvalitní kosmetiky, kterou můžu s čistým svědomím všem jen DOPORUČIT!

#test_kawar

Začni psát komentář...

Odešli