Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    bramarfi
    17. čer 2019    Čtené 395x

    Potěšení s Rybilkou

    S mastí Rybilka i s vlhčenými ubrousky Rybilka jsem se poprvé seznámila přibližně před deseti měsíci. Vzorek mastičky jsem dostala v Neratovické porodnici po narození syna, vlhčené ubrousky jsem narychlo koupila v lékárně, když jsem s Jindříškem chvátala na vyšetření kyčlí, zapomněla si sbalit perlan a vodu a poněkud vyděšeně zjistila, že se to maličké stvoření celé pokakalo.

    Proto jsem byla potěšená – a přiznávám i velmi překvapená, když jsem obdržela zprávu, že i my jsme byli vybráni testovat jak mastičku, tak vlhčené ubrousky.

    Mast Rybilka

    Když se mi před třemi lety narodila dcera, ze všech stran jsem slýchala, že Rybilka strašně smrdí po rybině a že jedině Bepanthen. Rybilce jsem se tak vyhýbala obloukem, aniž bych ji vyzkoušela, a koupila Bepanthen. Nakonec ani jím jsem dcerku nemazala, nebylo úplně potřeba, a jak čas plynul, Bepanthen změnil konzistenci a už mě nelákal. Po porodu syna se mi dostal do rukou vzorek Rybilky. Zmítaná poporodními hormony jsem pozapomněla na údajný zápach a mastičku načala a začala používat. Teprve o pár dnů později mi došlo, že ta mastička nesmrdí, že z ní rybí odér necítím. Navíc mi byla něčím sympatická: nevím, zda tím, že se jedná o český výrobek, nebo svou konzistencí, neagresivní parfemací.

    Navíc syn měl od narození velmi citlivou pokožku, museli jsme dávat pozor, čím ho myjeme, zbytečně nepoužívat kosmetiku. Rybilka malému nic nedělala. Nepoužíváme ji při každém přebalování jako prevenci, saháme po ní, až když se objevují známky potíží. A to nejen na zadečku, ale třeba v podpaží či pod krčkem. Dobře se roztírá a v Jindrově případě si s náznaky potíží hravě poradí. A na rozdíl od Bepanthenu spotřebováváme snad již čtvrté balení.

    Vlhčené ubrousky Rybilka

    Vlhčené ubrousky obecně doma prakticky nepoužíváme. Máme je v přebalovacím batohu jako řešení na cesty a výlety.

    Ubrousky jsou sušší, což mně osobně vyhovuje. Pravdou však je, že například manželovi už tolik ne – konkrétně jeho hláška při přebalování: „Ty ubrousky nějak neubrouskujou.“ Při větší pohromě v plence musel synův zadeček víc „dřít“, což není komfortní ani pro rodiče, ani pro dítě.

    Nejsou parfemované, což oceňuji. Čím dál častěji se přistihnu, že mě přílišná parfemace produktů odrazuje od jejich pořízení.

    Slovo závěrem

    Rybilku jsme si oblíbili a zaujala v naší domácnosti pevné místo. Komu můžu, tomu ji doporučuji.

    #test_rybilka #recenze #zkusenosti_rybilka