brixavonpavli
15. pro 2021
209 

Vánoční dárky z lékárny: hlíva ústřičná, vitamíny, minerály a další.

Foto zdroj

Ahoj holky koníkovky,

Vánoce se kvapem blíží a za 9 dní jsou tu! Pro nestíhavce mám pár tipů na dárky pro celou rodinu. Je paráda, že je má skoro každá lékárna, a tak je můžete nakoupit i 22.12. 🙂

Navíc si stejně všichni přejeme nejvíc - zdraví, štěstí a lásku. Právě tomu zdraví můžeme přispět multivitamíny ve formě doplňků stravy. Mám pro vás 10 tipů na vitamíny a minerály pro seniory, děti, muže i ženy.

Podle čeho jsem vybírala?

  • podle zaměření na konkrétního člena rodiny (senior má jiné požadavky na vitamíny než 3 leté dítě)
  • dárkové vánoční balení
  • cena max. do 600 Kč

❄ Centrum - Multivitamín Silver vánoční balení

Foto zdroj

Centrum - Multivitamín Silver vánoční balení je super univerzální v tom, že se hodí pro všechny seniory. Takže nemůžete šlápnout vedle. Navíc má speciální složení vitamínů a minerálů, které je určené pro lidi nad 50 let.

VýhodyNevýhody
určeno přímo pro senioryžádné
dárkové balení

Centrum - Multivitamín Silver vánoční balení

Centrum - Multivitamín Silver vánoční balení je doplněk stravy se složením, které je speciálně určeno lidem nad 50 let. Neobsahuje cukr ani lepek.

Orientační cena produktu v době publikace článku je 500 Kč.


❄ Priessnitz - Péče o klouby Kolageny + Boswellie

Foto zdroj

Priessnitz - Péče o klouby Kolageny + Boswellie je doplněk stravy, který pomáhá při potížích s klouby a je tedy ideální pro seniory. Exotická rostlina Boswellie je protizánětlivá a spolu s vitamíny a kolagenem působí blahodárně na klouby.

VýhodyNevýhody
přírodní extrakty a kolagenžádné
dárkové balení

Priessnitz - Péče o klouby Kolageny + Boswellie

Priessnitz - Péče o klouby Kolageny + Boswellie je doplněk stravy, který přispívá k normální funkci kloubů. Při zvýšené námaze pohybového aparátu je vhodné tento přípravek užívat.

Orientační cena produktu v době publikace článku je 250 Kč.


❄ Farmax - Q Max 60 dárkové balení

Foto zdroj

Farmax - Q Max 60 dárkové balení je doplněk stravy s koenzymem Q10. Ten se v našem těle vyskytuje přirozeně. Problémem je to, že se stárnutím těla jeho produkce klesá. V těle má nepostradatelnou funkci. Je totiž zdrojem energie pro buňky a umožňuje biochemické reakce. Proto je vhodné ho doplňovat. Je důležitý pro mozek, plíce, srdce a játra.

VýhodyNevýhody
určeno přímo pro starší populacižádné
dárkové balení

Farmax - Q Max 60 dárkové balení

Farmax - Q Max 60 dárkové balení je doplněk stravy s koenzymem Q10. Ten se přirozeně nachází v lidském těle, protože je zdrojem energie pro buňky. Taktéž je katalyzátorem biochemických reakcí v těle. Nejvíce se vyskytuje v srdci, plicích, mozku a játrech.

Orientační cena produktu v době publikace článku je 400 Kč.


❄ Centrum - Multivitamín pro muže vánoční balení

Foto zdroj

*Centrum - Multivitamín pro muže vánoční balení je doplňkem stravy, který je vyroben speciálně pro muže. V jedné tabletě lze najít ideální množství minerálů a vitamínů. Podporuje obranyschopnost, správnou funkci srdce, ledvin a snižuje únavu. Takže komu chybí dárek pro muže či přítele, tak stačí zajít do lékárny! 🙂

VýhodyNevýhody
určené přímo pro muže žádné
dárkové balení

Centrum - Multivitamín pro muže vánoční balení

Centrum - Multivitamín pro muže je doplněk stravy, který je speciálně vyroben pro muže. V jedné tabletě najdete ideální poměr vitamínů, minerálů a stopových prvků na každý den.

Orientační cena produktu v době publikace článku je 450 Kč.


❄ TEREZIA - Rakytníček multivitamínové želatinky vánoční koule zlatá

Foto zdroj

TEREZIA - Rakytníček multivitamínové želatinky je potravinový doplněk pro děti, který obsahuje 20% ovocné šťávy. Chutná želatina s ovocnou příchutí plná 9 vitamínů a rakytníkové šťávy je vhodná pro děti od 3 let. Krásné balení ve vánoční kouli má několik variant - zlatá, modrá, stříbrná, červená a dokonce je dostupné i balení fotbalový míč. Neobsahuje žádná umělá barviva, konzervanty a sladidla.

VýhodyNevýhody
určeno přímo pro dětižádné
dárkové balení v několika barvách
bez barviv, konzervantů a sladidel

TEREZIA - Rakytníček multivitamínové želatinky vánoční koule zlatá

TEREZIA - Rakytníček multivitamínové želatinky vánoční koule zlatá je doplněk stravy oblíbený u dětí. Nyní v krásném vánočním balení. Želatinky obsahují 20% ovocné šťávy a jsou vhodné pro děti od 3 let. Neobsahují umělá sladidla, barviva a ani konzervační látky.

Orientační cena produktu v době publikace článku je 170 Kč.


❄ Vibovit - Vánoční balení želé multivitamín

Foto zdroj

Vibovit - Vánoční balení želé multivitamín je balení dvou doplňků stravy značky Vibovit - Farma a Imunity. Dětem hodně chutnají pro svojí sladkou a ovocnou chuť. Doporučuji děti hlídat, aby jich nesnědly víc než doporučené 2 ks denně. Želé totiž chutná a vypadá jako bonbón s ovocnou příchutí. Vibovit želé je vyrobeno bez umělých barviv.

Vibovit Imunity je želé se složením z 11 vitamínů a minerálů. Navíc mají tvar a barvu maliny, takže pro děti jsou lákavé.

Vibovit Farma je želé, složené z 10 vitamínů a minerálů. Jednotlivé různobarevné želé mají roztomilý tvar zvířátek z farmy.

V tomto dárkovém balení navíc najdete pěkný a vybavený dětský penál. Podle mě je to ideální dárek z lékárny pro děti, když nevíte co na poslední chvíli koupit. Určitě potěší děti i rodiče.

VýhodyNevýhody
určeno přímo pro dětižádné
dárkové balení s dárkemobsahuje cukr
bez umělých barviv

Vibovit - Vánoční balení želé multivitamín

Vibovit - Vánoční balení želé multivitamín je kombinace dvou výrobků - Vibovit farma a Vibovit Imunity, v dárkovém balení. Jako dárek dostanete školní penál.

Orientační cena produktu v době publikace článku je 370 Kč.


❄ Leros - Kolekce dětských čajů

Foto zdroj

Leros - Kolekce dětských čajů se skládá z 6 druhů jednotlivě balených ovocných a bylinných čajů. V dárkové kazetě jsou uloženy čaje - Jahůdka, Malinka s ovocem, Průdušky, Spokojené bříško, Klidné sny a Dětský čaj s ovocem. Jako dárek jsou tam krásné milníkové kartičky.

VýhodyNevýhody
určeno přímo pro dětižádné
dárkové balení s dárkem
kvalitní složení

Leros - Kolekce dětských čajů

Leros - Kolekce dětských čajů je soubor 6 druhů bylinkových a ovocných čajů. Čaje jsou baleny v jednotlivých nálevových sáčcích s přebalem a v krásné dárkové kazetě. Jako dárek získáte 10 milníkových kartiček pro miminko.

Orientační cena produktu v době publikace článku je 130 Kč.


❄ Venira - Komplexní péče o vlasy, nehty a pleť


Foto zdroj

Venira - Komplexní péče o vlasy, nehty a pleť je určena pro všechny, kteří chtějí bujnější kštici, pevnější nehty a lepší pleť. Tento doplněk stravy mě zaujal pro své dobré recenze na internetu. Myslím, že by potěšil každou ženu. Obsahuje přírodní výtažky a kolagen podporující kvalitu vlasů, nehtů a pleti.

VýhodyNevýhody
přírodní extrakty a kolagenvyšší cena
chybí dárkové balení

Venira - Komplexní péče o vlasy, nehty a pleť

Venira - Komplexní péče o vlasy, nehty a pleť je doplněk stravy vhodný pro lidi, kteří pociťují problémy s nízkou kvalitou vlasů, nehtů nebo pleťi. Každá složka jedinečné receptury, hraje důležitou roli v celkové péči o vlasy, nehty a pleť. Venira poskytuje komplexní péči - živiny, vitamíny, aminokyseliny, minerály, přírodní výtažky a kolagen.

Orientační cena produktu v době publikace článku je 630 Kč.


❄ TEREZIA - Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem

Foto zdroj

TEREZIA - Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem je doplněk stravy podporující obranyschopnost organismu. Přípravek je vhodné užívat na přelomu podzim/zima a zima/jaro. Hlíva ústřičná je přínosná tělu díky betaglukanu. Rakytník podporuje imunitu, srdce, snižuje únavu a podporuje správnou činnost trávicího traktu.

VýhodyNevýhody
přírodní složeníchybí dárkové balení
hlíva pochází z ČR

TEREZIA - Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem

TEREZIA - Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem je doplněk stravy pro podporu obranyschopnosti organismu. Přípravek je vhodné užívat na přelomu podzim/zima a zima/jaro. Hlíva ústřičná se pěstuje v českých pěstírnách.

Orientační cena produktu v době publikace článku je 500 Kč.


Tak to je 9 potravinových doplňků, které lze koupit na poslední chvíli. Některé mají dárkové balení a nemusíte je už ani nijak balit. 🙂 A co vy? Kupujete doplňky stravy jako jsou vitamíny, minerály, kolagen či nějaké extrakty? Podělíte se o své tipy na ně?


Budu moc ráda, když mi napíšete vlastní zkušenost pod konkrétní doplňky stravy v Centru recenzí Modrého koníka.

Jak na to?
Stačí kliknout na odkaz, který najdete u každého tipu na doplněk stravy v dolní části, viz. následující obrázek.


A pak stačí napsat jen recenzi, viz. následující obrázek.

Odeslat a hotovo! Moc děkuji!


...a tak pomůžete ostatním maminkám v rozhodování, popřípadě můžete napsat do komentářů tipy na své favority. Za každou přidanou zkušenost budete odměněni srdíčkem. 💙

Přeji krásné a klidné adventní dny.
S 💙 Anna

Začni psát komentář...

Odešli