caffelatte1
28. únor 2021
64 

Testování COLVIA

Čas se nachýlil a já si sedla k počítači, abych shrnula naše pocity z pokračovací umělé výživy Colvia.

Na toto testování jsem se moc těšila. Mám roční holčičku, která je do teď kojená, ale kojení mě začíná zmáhat. Říkala jsem si, že postupný přechod na UM by byl fajn.

Vše šlo podle plánů, do testování nás vybrali, zásilka brzy došla, máma pochopila návod, jak umělé mléko připravit, sehnali jsme asi 3 lahvičky na mlíko a pochoutku s fanfárou dali dceři. Láhev jsem nabízela v průběhu dne, ráno, večer. Dělala jsem, co se dalo, mlíčko různě kamuflovala i přes lžičku, brčko, hrníček. NIC. Dcera nedala ani jednu dávku. Prskala, mléko odmítala, nic nevypila a dala mi tak najevo, že u kojení ještě nějakou tu dobu zůstaneme.

Nevýhodu jsem spatřila hned po otevření plechovky, kdy jsem nemohla najít odměrku. Jakožto nezkušená jsem si myslela, že absence odměrky je standart a špěkulovala jsem, jak si jednu dávku odměřím. Po důkladném prozkoumání plechovky jsem ale v mléku schovanou odměrku našla, takže i zprvu velký první problém byl brzy zažehnán.

Mé shrnutí je takové, že není chyba na straně mléka, to je totiž výborné. Je chutné, voňavé, napěněné, lahodné. Je dost tučné, ale to je dobře. Příprava je také snadná, jen jsem se vždy krapet nervovala u chladnutí mléka, oproti kojení ta příprava mléka zabrala věčnost, ovšem nic, co by se nedalo přežít.

Plechovku jsme stále díky nechuti dceři nedobrali a proto budu nadále dceři zkoušet podstrkávat. Mléko bych maminkám doporučila. To, že u někoho tato značka nevyjde a dětem nechutná, neznamená, že se u dalších maminek neosvědčí. Tak vzhůru do toho!

#test_colvia #recenze #zkusenosti_colvia

Začni psát komentář...

Odešli