Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    našel by někdo doma noviny prosím ze dne 22.1.2019? Děkuji mockrát

    Prosím tip na stolní hry pro děti (kluka) 6+ a pro 13ti leté (holka). Děkuji mockrát

    #vanocni_soutez_zapfcreation naše vánoční zvyky a tradice. Když jsme byli malé děti, vždy jsme chodili dopoledne na štědrý den do kostela koukat na betlém, pak na hřbitov s taťkou a cestou z hřbitova vždy do automyčky 🙂 Od stolu vždy nikdo nesmí po celou večeři vstát, nejíme celý den maso, abychom viděli zlaté prasátko :-P po rozbalení dárků jsme vždy koukali na pohádky, užívali si dárky a táta nám přichystal vždy zmrzlinový pohár 🙂 krásně se na to vzpomíná. Nyní to děláme podobně, ale tím že jsem už maminka 2 dětí a nyní se starám já o ně a není to klasické užívání jako dítě, které vlastně nic na starost během dne nemělo, tak zatím to mívám takové hektické a snažím se to každý rok doladit tak, aby to bylo takové jako když já byla malá. Také jsme vylévali olovo když už jsme byli starší 😉 kdybychom bydleli někde v přírodě, tak bych určitě jako tradici zavedla odnášení zvířátkům do lesa jablka apod. My tohle vždy dělali pak až mezi svátky na chalupě, tím že vánoce jsme slavili v Praze.

    #test_martanci hned jsem dětem dala dnešní první dávku a zatím nevypadalo, že by jim nechutnalo😊 mě překvapila vůně a konzistence sirupu. Je to jak jahodová presnídávka 😉👌zrovna jsou děti dost nachcípané, takže každý vitamín se ještě víc teď hodí.

    #test_martanci balíček nám v poledne došel 😉👌moooc děkujeme a děti se hned do něj pustili. Radost ani nešla ostře zachytit 😁 jdeme na to

    Prosím o radu, nemůžu dohledat... Maminku která má super Album s foto s různými svacinami pro své děti. Díky moc

    cermij
    Zpráva byla změněna    10. zář 2018    

    Prosím tip na dobrý batůžek do školky pro 5ti létě ditko a zároveň i 3 léte za rozumny peníz . Díky moc

    Holky poradte bezmasi obed...vubec nemam napad🙄

    Prosim o vyborny recept na Zazvorovy sirup, ktery vydrzi dlouho 😊 DEKUJI

    Holky prosim o recept na lehke a vyborne susenky abych je mohla vykrajovat. Dekuji😊

    Holky neměla by jste některá noviny z 23.3.2016? Moc děkuji!

    Prosim o nejaky vyborny recept na jednoduchy a rychly cheesecake 😊 dekuji