Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    certisko1989
    10. črc 2018    Čtené 158x

    TESTOVÁNÍ ODSÁVAČKY CANPOL

    Jednoho dne jsem se podívala na stránky modrého koníku a měla jsem ve zprávách jednu nepřečtenou. Byla to zpráva ohledně testování ruční odsávačky od značky Canpol a k ní flaška. Tak si říkám zkusím tam napsat a uvidíme. Ani jsem nepřemýšlela nad tím, že bych byla vybrána, ale stalo se.

    Čučela jsem na to jako tele na nový vrata, že jsem byla vybrána a byla jsem velice potěšená. S dcerou, když byla miminko, jsem zkoušela právě odsávat mateřské mléko ruční i elektrickou odsávačkou a ani za boha mi to nešlo. Tak jsem chtěla zkusit, jestli mi to půjde teď se synátorem.

    Plně kojím, ale když potřebuji třeba k paní doktorce, kde se nedá objednat a čekáte tam třeba dvě a půl hodiny a dítě jí po třech hoďkách tak jsem pak akorát na nervy, že to nestíhám. A že se náš jedlík přes den poctivě a skoro přesně hlásí na papání. 

    Takže když potřebuji pohlídat na delší dobu tak bych ráda, aby měla babička při ruce mateřské mléko, aby mohla nakrmit, když se časově zdržím.

    Když odsávačka přišla, první byla otevřít dcera a hned se hrnula do otevření balíčku. Byla jsem mile překvapena. K odsávačce je ještě bílý pytlík na odsávačku a potřebné věci i prsní vložky. Dcera byla taktéž nadšená a hned chtěla všechno vyzkoušet.

    První den jsem odsávačku vyvařila a šla jsem na věc. Jelikož mám občas prsa citlivější (podle toho jak malý saje a jaké dělá blbosti ) tak než jsem našla správnou polohu, aby to nebolelo tak mi to nějakou dobu trvalo. Prsa mám větší a není jednoduché zrovna odsávačku přisát správně. Po pár pokusem se mi povedlo odsát 10 ml mléka což je u mě pokrok, protože to se mi nepovedlo ani u dcery. Musím najít správnou techniku přiložení, abych to měla jednodušší a rychlejší.

    Odsávačka je šikovná akorát do ruky a to mám malý ruce, jen je to docela pracné a zdlouhavé, každopádně to chce vytrvalost a trpělivost. Najít správné místo kam odsávačku přikládat, abyste odsály co nejvíce mléka. Postoupila jsem dále a podařilo se mi odsát 30ml mléka. Při odsávání jsem ale měnila polohy přisátí, protože se mi zdálo, že mléko neteče, tak jsem průběžně zkoušela měnit místa a tak nějak se povedlo. 

    Nakonec se mi povedlo odsát 100ml mléka sice za půl hodiny, ale povedlo. Když to shrnu tak podle mě je lepší odsávat mléko až večer, když prcek spí delší dobu a nežádá jídlo. Mě se nejvíc osvědčilo minimálně tak dvě hodinky po kojení. 

    Odsávačka se dobře čistí a není náročná, pro mě na nějaké to ostříkání mléka se určitě hodí. Jen se občas stalo, že se mléko dostalo pod silikonový klobouček a pak to přisávalo vzduch, ale jinak bez problémů. 

    Z flašky z úzkou savičkou se malému také dobře pilo a myslím si, že s ní je spokojený.

    #test_canpol asi mám levé ruce, jednou to jde odsát a jednou zase ne. Nejlepší je asi odsávat po dvou hodinách po kojení teda aspoň u mě, ale to mi pak nevychází , protože malej jí po třech. No ještě je tento týden tak třeba se mi ještě zadaří 😀 ostatním přeji více štěstí.

    certisko1989
    Zpráva byla změněna    30. čer 2018    

    nová skupinka kam na výlet (TURISTIKA) https://www.modrykonik.cz/group/8365/

    #test_canpol tak se mi dneska konečně povedlo odsát aspoň 50ml večer to ještě zkusím a uvidíme třeba budu mít aspoň stovku. Pomalu ale jistě docházím jak na to 😀 sice mi to tak půl hoďky zabralo, ale i to málo se počítá 😀

    #test_canpol Pepík začal taky testovat, už si i sám přidrží a vypadá to, že se mu z ní dobře pije 🙂 já s odsávačkou stále bojuji, dám přes víkend pauzu a zkusím to znova. Odsávačka je šikovná, ale mě to moc nejde.

    #test_canpol i dceři se balíček líbí, zatím s odsáváním trochu bojuji, nejde to podle představ, ale nic není hned, tak uvidíme jak to půjde dál. Do ruky dobrá a manipulace taky.

    A začíná se testovat , jsem sama zvědavá jak to půjde.

    Nová skupinka pro Slavkov u Brna a okolní dědinky https://www.modrykonik.cz/group/8337/