christtyna
11. pro 2016
64 

Testováni nového produktu Aderma Exomega

I já Vás všechny zdravím. 
Když můj starší syn začal mít problemy s položkou, začal nám kolotoč s doktory. Po nekolika měsicích nám bylo sděleno, že Matyáš je počínající atopik. Tisíce nás stáli různá mýdla, mastě, olejíčky. Ve finale jsem se začala zabývat alternativou a ta nám pomohla problemy zmírnit. Byla jsem neštastná. 
I já od Matyášova porodu trpím silnou alergií na chemie a ma pokožka je neustále vyšušená, popraskaná a velmi bolavá. Když se narodil mladší Kubík, doufala jsem, že můj ekzém zůstane alespoň v tomto stadium a nezačne se to horšit. Jen každodenní činnost jako je přebalování, je pro mě náročná a musím si brát rukavice. Zadrhávám se o plenu a pak mi krvácí ruce a bolí to. 
Doufala jsem, že Kubíčkovi se ekzém vyhne obrovským obloukem. Nevyhnul se. Nemá sice atopický ekzém, ale pokožku má strašně suchou a občas nekde praskne a krvácí. Hlavně pod kolínkama. Mám doma velkou zasobu všech možných výrobků. Teď k jádru věci. 
Na Koníku jsem už několik let. Když před pár měsíci vyhlasily různé testování produktů, jásala jsem. Po několika zapojeních a mnoha neůspěších jsem to vzdávala. Objevilo se testovaní na citlivou a atopickou pokožku od Aderma Exomega. Zkusila jsem štěstí a byla jsem vybrána. Jásala jsem. Má prvni výhra v životě.

Začali jsme testovat. Všichni tři. 
Já jsem na to s rukama o 80% lépe než kdy jindy. Mýdlo krásně voní, jen méně pění. Mladší Kubík má kůži taktež o 80% lepší a nemusíme každy den tolik promazávat a starši Matyáš je na tom nejlépe. Podařilo se nám asi i díky mýdlu Exomega uvést atopák do klidoveho stavu a Matýsek je čistý, krásný, nedrbe se, neplace, nemá popraskane ruce, nohy, krk a nemá na sobě fialové fleky od genciály. 
Takže milý koníku. Moc Ti děkujeme za zapojení a už nikdy nic jiného nekoupíme. 
Přeji hezký večer.

#test_aderma

Začni psát komentář...

Odešli